Ooh, daa! Imagine Dragons sunt...geniali! Ei m-au invatat ce inseamna rock-ul. Deci, sunt o fana mare.
Alte trupe de genul...Hmm. Sunt cateva.
1. The Cab si iti propun sa asculti „Angel With A Shotgun", „Numbers".
2. Fall Out Boy („Centuries", „Light Em Up", „Just One Yesterday", „Alone Togheter")
3. Escape the Fate („Picture Perfect")
4. Arctic Monkeys („Do I Wanna Know", „Why'd You Only Call Me When You're High", „I Wanna Be Yours")
5. The Neighbourhood („Sweater Weather", „Let It Go", „Afraid" - e minunata melodia asta, „Female Robbery" - iar asta e prima melodie pe care am ascultat-o de la ei si m-am indragostit )
6. Three Days Grace - aici sunt muuulte, prea multe melodii. Una foarte cunoscuta este „I Hate Everything About You".
7. Papa Roach - si aici sunt multe melodii. Eu iti recomand „Not That Beautiful", „Carry Me", „Walking Dead", „Forever", „Last Resort", Give Me Back My Life".
Si mai sunt cateva melodii... Seether-„Broken" ft Amy Lee, Hozier - „Take Me To Church", Five Finger Death Punch - „Coming Down".
Ai de unde alege . Sper ca iti place ceva de acolo. Ultimele doua trupe sunt ceva mai ..cum sa spun... „rockereala", cum spun colegii mei care nu-mi prea suporta stilul muzical.
In fine. Sper ca te-am ajutat!
Awww mersi muult de toot ^-^ N-am apucat sa le ascult pe toate dar din ce am ascultat pana acum (cam jumate) mai toate mi-au placut!
Si eu le iubesc muzica *-* ID sunt preferatii mei
Din partea mea e acelasi lucru, aud tot cantecelul etern ''Aoleu, nu-i inteleg pe fanii de rock. Rockerii urla si nu spun nimic''
Vad ca avem gusturi f asemanatoare, care-i trupa ta preferata?
Trupa mea preferata? Arctic Monkeys pe primul loc Apoi The Neighbourhood. Inainte ascultam ceva mai mult de atat, cam in directia metal dar apoi totul s-a schimbat in bine si am lasat-o mai moale cu rock-ul. Dar totusi, nu ma pot dezobisnui de acest stil muzical. Copii mei clar vor fi rockeri
Si deci trupa ta preferata e Imagine Dragons, nu?
Faina Arctic Monkeys Alea gen Coldplay, OneRepublic sau Linkin Park iti plac?
Da, da, da. Coldplay mai ales. O prietena de-a mea vorbeste cu Tiberiu, tipul care a castigat Vocea Romaniei anul trecut si i-a recomandat cateva melodii. 30 second to mars - A beautiful lie sau Hurricane. Aculta si astea si vezi daca iti plac
Le stiam ^^ sunt dragute imi plac.
Stii cumva daca si cand vin ID prin Romania? O fata mi-a spus ca in iunie dar n-am gasit informatii de genul pe net.
Imi plac foarte mult, dar nu cred ca sunt chiar un fan. Mie imi place foarte mult trupa Hollywood Undead si Three days grace.
HereToHelp123 întreabă:
PandacornMaria87658 întreabă: