| Yonderly a întrebat:

Hey! happy
Care este genul de muzica, preferat de voi?

20 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Hey! big grin
Electronic. N-am un stil anume. Inainte imi placea mult trance-ul, uplifting, progressive si vocal, apoi chillstep, mai nou merge si progressive house, deep house, tropical house, uk garage, sa sune bine pentru urechile mele. Runnin' (Lose it all) e uk garage, de exemplu.

| Jimtheghost a răspuns (pentru Mădă0611):

Same here. Pe langa multe altele, bineinteles. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Asculti si Euphoric Hardstyle?

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Banuiesc ca e stil, n-am auzit de el, si dupa "hardstyle" imi dau seama ca e ceva bumtsiala hard, youtube imi confirma, deci nu. Eu sunt mai pe chill-uiala. Trance-ul chiar daca are intre 128 si 144 bpm, e facut in asa fel incat sa fie chill.

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aoleu! :O Prea bumtsi bumtsi.

| OnuOnulică a răspuns:

Metal love struck

| Mădă0611 a răspuns (pentru OnuOnulică):

Fer sau haur?

| OnuOnulică a răspuns (pentru Mădă0611):

Fer tanti mădă că se câștigă mai bine laughing Acum revenind, serios. Metal prefer dar orice fel de metal înafară de death metal...mi se pare prea "puternic" pentru mine.

| Mădă0611 a răspuns (pentru OnuOnulică):

Eu nu le am cu metalele, feru rugineste, hauru e scump, argintul poate fi confundat cu platina si ma trezesc ca iau bataie, ca-s bogata. Serios vorbind, parca e rock, mno, pentru mine exista doar rock bumtzi si balade rock. tongue

| J0B0MAT a răspuns:

Imi plac cam toate genurile.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Ascult orice muzică dacă sună bine.
Pe curând!

| Deaad a răspuns:

Metal.

| Jimtheghost a răspuns (pentru Deaad):

Yay! Let's be friends. big grin

| Cameliapantiru a răspuns:

Salut!
Mie imi plac foarte mult muzica clasica, celtica/new age si rock-ul (in special trupele vechi de rock si de metal).

| alexandrualind a răspuns:

Rock-ul.

| spiridus25 a răspuns:

Rock,folk,jazz,country,blues,pop,grunge.

| Jimtheghost a răspuns:

Se numeste ukulele screamo si suna cam asa https://www.youtube.com/watch?v=mDyxykpYeu8
Glumesc, nu-i zice ukulele screamo. Ascult aproape orice, in mare parte rock, chillout, depinde de cum ma simt in ziua respectiva. :)

| Eroare404 a răspuns:

Cam orice mai putin manele si hard rock. happy

| slayer678 a răspuns:

Rock, metal, screamo

Întrebări similare