Nuu, lasaaa! Se vede ca rock-ul nu-i de tine. Ramai la aceeasi muzica de o asculti ca peste o saptamana-doua o sa te plictisesti de el, pun pariu.
Decat s-a fi rau, mai bine nu ma comenta
Vorbeste in numele tau, nu ai cum judeca daca nu cunosti!
What?
Oh... Sunt multe. Art rock - Rock britanic - Rock crestin - Rock clasic - Desert rock - Detroit rock - Rock experimental - Garage rock - Glam rock - Glitter rock - Hard rock - Heartland rock - Rock instrumental - Jam rock - Jangle pop - Krautrock - Post-rock - Power pop - Rock progresiv - Protopunk - Rock psihedelic - Pub rock - Soft rock - Southern rock - Surf rock.
E greu sa dai un sarci pe gugal...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_rock_genres
Christian rock- Skillet
Hard rock-Metallica, Iron Maiden
Rock simfonic-Nightwish
Rock gotic- Tristania, six feet under
rock and roll- The doors
Pop-Rock-Pantera
Rock vechi- Led Zeppelin
fundita?
Pantera e pop-rock? Serios? Si "rock vechi" asta ce gen mai e?
Nu stiu. eu vreau doar fundita aia ) si nu stau sa le zic pe toate si sa dau si trupe ca ma apuca batzu
No comment -_-'
Eee acuma veniti toti pe mine cu reprosurile...
Mda.
Da. pantera are anumite melodii cu o inclinatie spre pop-rock si nu am stat sa ma gandesc la alte trupe.
Pai daca n-am veni, nu s-ar mai povestii Uite un sfat: informeaza-te cum trebuie Serios.
Ma, cand o fi Pantera pop eu o sa fiu Sfantu' Duh. Aia erau glam metal la inceputuri, da' nu pop-rock. Oricum, nu mai conteaza, lasa.
Ai uitat de:
Glam rock- Cannibal Corpse.
Ba acuma serios mie la telefon imi arata la genuri pop-rock. apoi daca si telu' minte...
Și ai simțit nevoia să răspunzi ca să afle toți că nu știi.
anonim_4396 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: