| ChemicalThunder a întrebat:

Hey! Ce parere aveti de Skrillex? In legatura cu stilul vestimenar, freza, muzica lui... vreau si eu pareri ale altor oameni, nu doar a mea.
Multumesc anticipat! happy

7 răspunsuri:
| MiyakoSaki a răspuns:

Mie imi place enorm. Ceea ce ma atrage mai mult la el este stiulul si felul lui de-a fi.Pentru mine este cel mai bun in materie de muzica electronica.Nu stiu daca sunt altii mai buni, dar pentru mine este cel mai tarehappy Frumuselul meu happy big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Freza aia e ciudată rău, stilul vestimentar e ok. Muzica lui îmi place la nebunie, el e unul din DJ-i mei preferaţi.

| Bøøgey a răspuns:

Un spiridus care naparleste si care face muzica de ****.

| Byucc a răspuns:

Sincer mi se pare frumusel asa laughing nu ascult genul. fiecare cu ce-i place happy

| BlackWaltz a răspuns:

Nu-mi place "muzica" lui. Restul (aspectul, "freza") nu cred ca mai conteaza in cazul asta.

| nyko98765 a răspuns:

Mie mi se pare destul de tare si ma refer la tot ce face big grin parerea mea laughing

| ChemicalThunder explică:

Apreciez sinceritatea la toti si mi se pare genial cum parerile sunt atat de diferite de la persoana la persoana happy mie tot mi se pare cel mai genial si ma gandesc sa ma tund ca el laughing merci pentru timpul acordat pentru a raspunde.