| Deyaa2 a întrebat:

Hey`.:* Ce se mai aude de Justin Timberlake?happy

Răspuns Câştigător
| winchesters a răspuns:

Buna
Uite aici un site.
http://www.bestmusic.ro/justin-timberlake/stiri/
Toate noutatile!
Pa`Pa:*

3 răspunsuri:
| Jadis a răspuns:

N-am mai auzit nimic de el...hell, pacat

| AntoniaFollowill a răspuns:

A hotarat sa ia o pauza bine meritata[nu se retrage] pentru a se reinventa.

Sau cel putin asta se aude.

| sanziana_7856 a răspuns:

Drake a declarat intr-un interviu recent ca urmeaza sa colaboreze cu Justin Timberlake pentru o piesa ce va fi lansata in curand.

`Punem ceva la cale, aceasta este o declaratie exclusiva. Nu am spus nimanui inca, insa am vrut intotdeauna sa lucrez cu el (n.r. Justin Timberlake), iar acest lucru se afla pe cale sa se intample`, a declarat Drake pentru Fuse VooDoo 2010.

Desi a ramas destul de secretos privind detaliile despre duet, rapperul canadian s-a declarat foarte entuziasmat de perspectiva.

`Intodeauna mi-am dorit sa lucrez cu Justin. Am discutat recent despre asta si am hotarat sa batem balma`.

Atat Drake cat si Justin sunt obisnuiti cu colaborarile cu alti artisti: rapperul il sprijina intotdeauna pe Lil Wayne, Eminem, Alicia Keys si pe Nicki Minaj, pe cand Justin a lucrat cu T. I. pentru 'Dead and Gone', cu Rihanna pentru piesa 'Rehab' si cu Madonna pentru '4 Minutes'.

In timp ce Timberlake se concentreaza mai mult pe cariera de actor, Drake se pregateste sa lanseze un nou album de studio care sa duca mai departe succesul obtinut cu discul 'Thank Me Later'.