Si mie imi place :XX:X:X:X:X aada sa revenim Ultimele melodii sunt :Miley cyrus :-party in the usa, i can`t be tamed, who owns my heart si hannah motnana ultima i the boy
Hannah Montana sau Miley Virus e tot aia. Nu e ce-a mai tare... Ultima melodie stiu ca e who owns my heart de miley.
Nu o consider cea mai tare, insa are niste melodii foarte frumoase, reusite.Tot respectul pentru Miley pentru ceea ce este, si ca insearca sa devina o 'bad girl'. Ultima ei melodie este Who own's my heart! gogogo miley!
Sigur ca sunt de acord cu tine, si ultima ei melodie (cantata de Miley) se numeste Who Owns My Heart, iar cantata de Hannah Been Here All Along
Hey ultima melodie a ei este who owns my heart (asta e cea mai noua) si can`t be tamed.
Hannah Montana nu e decat o pr...sta care se crede cea mai tare si profita de placerea copiileo pentru a se ridica, e jalnica. nu stiu ce atat vedeti la el, profitoare ce e.
Ultimele melodii a li miley cyrus sunt can't be tamed who owns my heart. when i look at you are si un film the last song in romina se numeste '' ultimul cintec''
Sa ghicesc aveti 7, 8 anisori...multi inainte. helloo daca sunteti mai mari de atat maturizativa...da canta foarte frumos Myley si hannah dar doar miley e frumoasa
Ancuta5678 întreabă: