| MonsterBunny a întrebat:

Hey. Cine poate sa imi dea cateva informatii despre Britney Spears? Am auzit ca la un moment dat s-a tuns cheala si si-a revenit dar mai multe nu stiu. M-AR INTERESA INFORMATII GEN: cUM A AJUNS CELEBRA? In ce filme a jucat? Ce s-a intamplat in perioada cat a fost cheala si de ce a facut-o? Cum si-a revenit si cu ce piesa? Cu cine s-a casatorit de curand si cu cine a avut cei 2 copii? Si multe altele... Multumesc mult

2 răspunsuri:
| christiandification a răspuns:

Britney Spears e un artist in adevaratul sens al cuvantului.Si-a inceput cariera intrand in ''the new michey mouse club'', o emisiune din U.S.Este cea mai bine vanduta artista din lume si cea mai cautata persoana de pe internet.Multi spun ca artista iti provoaca dependenta, avand un stil inedit.Ca orice om Britney a avut cateva probleme care au durat cam o luna. Divortand, artista a intrat in depresie.Peste asta, matusa ei, femeia care a crescut-o a murit in aceiasi perioada.Astfel Britney Spears a juns sa isi tunda parul, ajungand la dezintoxicare cu o alarma farsa:paparazzi credeau ca e drogata dar doctorii au spus contrariul.Astfel,din cauza paparazzilor s-a crezut mult timp ca s-a drogat.Acum este iar in topurile serioase ale muzicii si este cea mai completa artista a momentului.