| ZeldaSay a întrebat:

Hey.Cum as putea sa ma impac cu fostul meu prieten?

-Detalii: Ne-am despartit acum 5 luni si de vreo 2 saptamana m-am indrag. foarte rau de el.Am incercat sa vb cu el. i-am spus totul ca as vrea sa ne impacam iar el mi-a zis ca :Nu stie daca poate ca pleaca din romania si vine peste o sapatama si ca nu o sa ne puteam vede si ca suntem la licee diferite este o prb ca eu inv dimi iar el dupa. mi-a zis ca daca as vrea sa fim iar impr sa ma transfera la acelasi liceu am zis da sa o sa fac... dar nu se poate acum am discutat cu Directorul de la liceu. meu si mi-a zis ca la inc sem 2. Asta e tot.

Eu nu pot astepta atata nu vad care este problema sigur o sa gasim timp sa ne intalnim.nu-l mai inteleg sunt foarte derutata din cauza ca nu pot sa-l mai iar recunosc ca eu am facut tampenia sa-l parasesc aiurea este un baiat perfect.si la copmortament la tot dif de varsta nici nu se pune ee extrem de mica este normala eu 14 el 15...

Ce as putea face? Ajutor! Urgent! Fundita pentru cel mai bun raspuns.

2 răspunsuri:
| Psihologul a răspuns:

1. De ce sa te muti la alt liceu? Relatia nu va dura pentru totdeauna. Ai sa regreti mai tarziu ca te-ai mutat.
2. NU e ultimul baiat care se comporta asa.
3. Nimeni nu e perfect. Nici macar prietenul tau.
4. Te-ai gandit ca poate el nu vrea deloc? Daca nu vrea, nu vrea.
5. Dragoste cu sila nu se poate.
6. Ai o viata. Traieste-ti-o! Nu sta dupa un singur baiat.

Multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu întotdeaua am fost de părere să nu mergi pe drumul pe care-l urmează prietenii tăi când vine vorba de anumite decizii (de ex., prietena mea cea mai bună vrea să dea la profilul X de la liceul Y, fac şi eu la fel să rămânem apropiate - wrong). Fiecare cu înclinaţiile lui. De ce ar fi diferit când vine vorba de un iubit? Rămâi acolo unde eşti; dacă el e băiat înţelegător şi într-adevăr te place, atunci găsiţi voi timp şi pentru plimbări, discuţii etc. NU merită să faci tu sacrificii de genul acesta. Gândeşte-te la tine, discută şi cu mama ta.
Succes!