Da nu-i bai Oricum melodia e de tot rahatul deci.
*** this shit.Imi vine sa ma omor cand o aud la radio cum canta. Zici ca e o oaie, behaie si ea 2-3 cuvinte si gata vedeta. wtf
Se pare ca da, imi apare la home, logata, astea sunt azi: http://i.imgur.com/A0DOu3o.png
Trebuie sa canta si ea despre ceva, sa mananca si gura ei.
E urata, si prima a fost, am inteles ca live e praf.
Da Ma apuca toti dracii la cum canta live
Canta despre rochita si sanda dar in video poarta tenisi si pantaloni scurti. Inteligent.
Daa) si eu am observat asta dar nu am spus, credeam ca o sa ma creada lumea nebuna :3
Nicole este foarte talentată și melodia Vara mea e chiar foarte okay pentru vârsta ei.Despre ce pana mea ați vrea să cânte la 15-16 ani? Despre iubire, dragoste, despărțiri? E o melodie veselă, de vară ce te face să te simți bine. Când a lansat Memories ați comentat că e prea matură de vârsta ei, prea de dragoste etc.Acum că e prea copilăroasă jesus Nu e răsfățață dacă are fani și talent Până la urmă care-i problema ta?! Când o să ajungi tu la nivelul ei atunci să comentezi Are o voce superbă! :*
Talent? Tu ai văzut-o cum cântă live? Şi e penibilă deja. Voce superbă pe naiba, se crede cea mai bună cântăreaţă din toată ţara şi imită o oaie parcă. E disperată după faimă şi bani şi la vârsta ei să te îmbraci aşa.Versurile sunt făcute parcă de un copil mic şi n-au nici un sens la fel ca ea pe planeta asta.Trebuia să se numească Prostia mea melodia. E o ţară liberă aşa că mă doare în cot. Am o problemă pentru că cântăreţele românce care au cu adevărat voce nu sunt apreciate şi cântăreţele astea de 2 bani au faimă. Asta nu îmi convine. Altceva de obiectat? Ceea ce face ea nu se numeşte muzică ca să ştii şi tu. Pa!
DA,am văzut-o cântând live.Este superbă! Dar no, probabil tu ești invidios, ai vrea tu să ai vocea/talentul ei.Nu e deloc fițoasă, eu una nu am văzut-o în reviste și prese de scandal, își vede de viața, școala și cariera ei. Spre deosebire de alții de 15-16 ani ea muncește și depunde muncă, pe când alții vai de capul lor, fumeaza, bea sau alte tâmpenii.Copil mic? Păi este un copil! Am explicat mai sus, e normal să cânte despre așa ceva la varsta ei compune tu o melodie mai bună dacă ești așa deștept/ă În loc să ne apreciem artiștii și să-i încurajăm aruncăm cu noroi în ei -.- Și ne mai mirăm de ce România e așa cum e! Păi din cauza oamenilor ca tine! Jet :*
Jet tu. Eu măcar ştiu să apreciez muzica bună nu ca voi, care ascultaţi toate câcaturile comerciale de pe piaţă. Nicole Cherry a fost şi va rămâne o proastă care se crede buricul pământului, şi ceva vedetă internaţională. Crede-mă că nu depunde efort dragă pentru că versurile nu şi le scrie singură cum fac alţi artişti care chiar merită apreciaţi pe deplin.Versurile i le scrie Smiley şi Alex Velea care cel puţin sunt în stare să-şi scrie versurile singuri dar Nicole nu depune nici un efort ca să ajute la piesă. Artişti de 15-16 ani care se cred buricul pământului cum e ea nu avem în România alţii! Şi de ce aş fi eu invidioasă pe una ca ea? E un jeg în muzica comercială şi mereu va fi, fie că vreţi voi fie că nu. Peste câţiva ani nimeni nu va mai ştii de ea, te asigur de asta la fel cum s-a întâmplat şi cu Lala Band. Nu mai zic nimic de Lala Band, pentru că sigur şi tu eşti o fană de aia înfocată după ei care aduce argumente de prost gust. Papa şi marş!
HaHa,este părerea ta.Eu zic să te uiți în oglindă și să vezi că ești nimic pe lângă ea.Ea are un viitor strălucit in față, are talent foarte mult dar nu mă pun la mintea unui copil de 9 ani ca tine. Apropo marș cred că e pentru tine nu? Mda, că ești o... să nu zic ce Pup :*
1.Nu am 9 ani, mai degrabă tu ai la ce replici ai folosit în toate comment-urile.
2.Vezi-ţi de muzica ta, pentru că observ că asculţi muzică de aia comercială care se scoate pe piaţă doar pentru că le e milă de artişti.
3.Am auzit-o cântând live la un concert, şi n-are voce deloc.E afoană.
4.Nu mă cunoşti şi nu poţi să mă critici, oricum nu-mi prea pasă de vreuna care habar nu are ce muzică e cu adevărat bună şi care ascultă numai rahaturi comerciale.
5.Nu e doar părerea mea că Nicole Cherry e o vedetă de rahat aşa că pa şi pusic că eşti obosită.
Pace!
1.Mintea ta este a unui copil de 9 ani, îmi pare rău ăsta-i adevărul.Și ca să știi am 14 ani jumate.
2.Hai nu mă înebuni :o Văd că și tu asculți Cabron - Iarna pe val, Fayde sau mai știu eu ce de parcă alea nu sunt comerciale.
3. Înseamnă că ori ești surdă, ori te doare capu ori nu ai ureche muzicală deloc.
4.Crede-mă că știu ce e muzica adevărată de 10 ori mai bine ca tine
5.Mda,nu doar a ta din păcate că noa așa-i românu.Sunt sigură că dacă Nicole era din Londra,SUA sau mai știu eu de unde toată România,chiar și tu spunea-ți că vai ce talentată e Nicole și nu știu ce Oricum îți garantez că o MARE parte din cei care zic că nu ascultă Nicole sau că o urăsc, acasă ascultă muzica ei și dacă s-ar întâlnii cu Nicole undeva nu ar avea curaju să o jigneasca, ba chiar felicita-o, și i-ar cere un autograf și nu mă contrazice pentru că chiar așa e cunosc multe cazuri care pe net se laudă că vai doamne nu e fan Nicole sau mai știu eu cine dar în realitate ascultă muzica ei sau a altora de numa, numa. Mă îndoiesc că tu ai fi diferită.Și oricum nu înțeleg de ce ai pus întrebarea asta. Până la urmă TPU era un site unde să ne ajutăm între noi nu să creem certuri Ar trebuii interzise întrebări de genul pentru că pe TPU sunt foarte multe persoane cu gusturi muzicale diferite și se creează certuri.
HELLO!
E o fata de 15 ani!
despre ce vreti sa cante?
despre dramme despartiri omoruri!
ce naiba vreti?
e foarte frumoasa melodia!
daca canta despre tine era mai bine?
eu zic sa nu va mai prostiti atata!
obisnuiti-va cu ea pentru ca e hitul verii!
Hitul verii? wtf. deci sincer mor la ce inteligente argumente ai adus. in prima melodie a ei memories nu canta despre iubire? Versurile n-au niciun sens, la fel ca ea pe pamant.Altceva de obiectat?
Deci, sunt de acord cu tine! Am aceeasi parere... I hate Nicole Cherry :3
In sfarsit, cineva de acord cu mine!
anonim_4396 întreabă: