| Mădă0611 a întrebat:

Hey! :d Am gasit ceva fain https://www.youtube.com/watch?v=XKVD18Ho_qE&t=3m17s si mai vreau. Stiti vreo melodie atat de epica? Sa aiba si vocalize eepiiiiceeee. Daca nu, macar ca asta https://www.youtube.com/watch?v=JG8_5qCAQ6o&t=44s si sa nu fie de la jocuri.

7 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Si mie imi place dar nu mai stiu, nu stiu d-astea inca-n pluslaughing

| Mădă0611 explică (pentru Narcis2007):

Nici astea nu se incadreaza. tongue Ti-as da exemplu filmul Avatar, sa fie melodii epice pe care le-ai pune ca soundtrack, prima din intrebare e din traierul de la Interstellar si a doua de la Terra Nova, dar daca tie iti place genul asta de epic, melodii de genul ai pune. thinking

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Mă-ă-ă-dă! Mădă boss! ^_^
Ni, eu de astea ascult cand desenez. Is chiar misto, si probabil le stii deja. Oricum, ii o sfera de muzica chiar foarte faina.
Incearca si Two Steps From Hell, crede-ma ca is cei mai faini.

Btw, is Bless (Tipul cu numele mai lung decat Dunarea adunata cu nistru + distanta de la mine la baia lui Klaus Iohannis) laughing

| Mădă0611 explică (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Ooooo, lume noua, nenea Andrei. b-) Apropo, mi-a placut filmuletul ala cu profu care te scoate la tabla cand ai lectia invatata. laughing)

Paaaai Thomas ala e din gasca Two steps from hell. M-am uitat azi ce melodii are si au, dar sunt multe, le-am luat la nimereala, doar Thomas Bergersen - Remember me mi s-a parut mai misto, si mno, credeam ca o sa ma scuteasca cineva de cautat.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru Mădă0611):

Stai, cum puii mei ai gasit tu video-...k, mersi. rolling on the floor

Da? Pai, nu stiam. Eu numa ascult, nu stiu cine compune si cine-ce-stuff. Momentan nu prea stiu melodii asa. Dar mai sunt alea celtice si chillstep-ul. Mna, is faine. laughing
Momentan nu prea stiu, dar Epic Music, Celtic si Chillstep sunt faine.

| Mădă0611 explică (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Sunt inteligenta. devil

Chillstep ascult si eu, dar momentan mi s-a pus pata pe Final frontier, imi da senzatia aia "hai, inca un pas si te transformi in fluture" blushing sau "mai inoata un pic si treci raul, uite ce loc linistit e dincolo", sau ultima frontiera spre intelegerea totala a lumii si descoperirea altor forme de viata, si mno, imi trebuie ceva care sa continue aventura. :d Pentru chilluiala merge si garage si liqid/liquid dubstep.