| daniDeeDee a întrebat:

Hey! fiti atenti...deci: Anda Adam/Lady Gaga, Loredana/Madonna, Sonny Flame/Sean Paul, St. Banica/Elvis...si lista poate continua.

ce parere aveti? Numai buni de "furat" suntem. big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DaniDeeDee, l-am vazut acum, pentru ca mi-ai zis tu de elwinking. Da, chiar asa este...sunt unele secvente in care stilul vestimentar este identic cu cel al lui Lady Gaga, iar in alte secvente, stilul ei vestimentar este "inspirat" din cel al lui Lady Gaga.Asta e, majoritatea cantaretilor romani sunt niste xerocshi, care incapabili sa se faca remarcati prin originalitate si talent muzical, copie stilul vedetelor internationale.Desi nu-mi place nici unul dintre ei, chiar imi pare rau ca au ajuns asa pana si Stefan Banica si Anda Adam, care au o voce buna...

18 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Ăsta ne e stilul, nu putem fi unici, originali, întotdeauna trebuie să fim copia "de România" ori "din Carpaţi" a cuiva deja celebru... Bucureştiul=Micul Paris, Hagi=Maradona din Carpaţi, Costel Busuioc=Pavarotti din Carpaţi, Rodica Ojog Braşoveanu=Agatha Christie a României...de parcă n-am avea identitate proprie!

| daniDeeDee explică:

@TzaCaNeL: te-ai tzacanit bine... straight face

| daniDeeDee explică:

@Katya: ai vazut noul videoclip - Anda Adam "Put My Love On You"

Răspuns utilizator avertizat
| ElectricChapel a răspuns:

Hai mai terminati-va! Pe bune acum... De la a copia la a se inspira este cale lunga. Loredana are stilul ei, stilul Zagga Extravaganza. Anda Adam n-o copiaza pe GaGa, asta e sigur. Se inspira de la ea. A adoptat imaginea asta acum 1 an si ceva cand lady gaga nu era foarte GaGa laughing (suna nasol, stiu). Pe parcursul timpului si-a mai schimbat si ea infatisarea. Si plus de asta, GaGa de Romania este Xonia, asas cum Luminita Soare este madonna de Rom. Sonny Flame are o imagine total diferita de Sean Paul. Pe-asta n-ai nimerit-o! Iar Stefan Banica, nici pe departe nu-l copiaza pe Elvis Prasley. Nu se imbraca ca el, n-are acelasi stil ca el, n-ar nimic de-a face cu el.

| troy a răspuns:

Lady Gaga, Madonna, Sonny Flame, niciunul!

| silver19 a răspuns:

Ai uitat si de
Romeo Fantastik/Shaggy laughing

| GnnAndra a răspuns:

La Anda Adam laughing si Loredana ai avut MARE dreptate no talking. Pur si simplu, am vazut intr-o revista cum s-a imbracat Anda Adam pentru noul video sau nu mai stiu sigur.Era la fel ca LAdy Gaga! Specific romanesc nu? Neoriginali laughing!

| idan599 a răspuns:

Adevarat, adevarat, de trei ori adevarat!

| TzaCaNeL a răspuns:

Din cate am vazut, multi zic ca Lady Gaga a copiat-o pe Inna. Deci pana la urma nu numai noi furam laughing

| TzaCaNeL a răspuns:

@daniDeeDee: nu am inventat eu asta, am vazut ca multi zic asta + ca nu sunt nici pro si nici contra la ce zic ei...

| BuLLetBtwin a răspuns:

Adevaratbig grin

| coridrag a răspuns:

Nu stiu sigur daca artisitii nostri chiar au copiat vedetele straine, poate doar s-au inspirat sau i-au avut candva idoli (cum e Stefan Banica Jr). Sau poate ca stilul se aseamana foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu mi se pare ca Anda Adam o copie pe Lady Gagathinking in fine, poate mi-a scapat mie cevahee hee. Asa-i, cam numai buni de furat suntem.TzaCaNeL,da-mi voie sa spun ca asta-i bunalaughingde ce ar vrea Lady Gaga, care are un succes nebun, o groaza de fani, critici, pupincuristi etc sa o copie pe Inna?laughingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal noi numa de plagiat suntem buni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare dreptate ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zau ca esti proasta straight face! nu este adevarat!

| mickeye a răspuns:

Muzica românească e de rahat..decât să ascult Anda Adam mai bine ascult Gaga, decât Sonny Flamă, mai bine ascult Sean Paul și tot așa.