Cine a zis ca rockerii nu asculta decat rock? Eu ascult rock in marea majoritate a timpului, imi place metal-ul de mor, as fi dat orice sa fi putut ajunge la Rammstein, astept cu nerabdare sa vina Iron Maiden, etc.
Dar ascult si alte genuri: rap - mai ales Parazitii, ascult muzica traditionala iudaica, muzica clasica...in fine, nu doar rock.
Ei bine, dupa cum obserbi in tara asta au inceput manelele sa fie pe top, ce sa mai asculte? ''muzica '' aia de 2 bani? Plus ca in ultimul timp a inceput cu houseul si muzica de asta tehno, asta nu e muzica. Deci e si logic sa asculte numai rock, atunci cand alta muzica de calitate sa-i zic asa nu este in Romania. Iar rockarii adevarati ar asculta numai rock din placere, mai sunt si care asculta rap, hip-hop si altele. bye
Iti raspund scurt cu o concluzie logica: crezi ca manelisti asculta si rock?
Fiecare cu genul lui. Minimalistii il au pe Dj Optick cu mix-urile lui, manelisti pe Gutza, rockerii ii au pe Metallica, Iron Maiden si tot asa.
Buna!
Nu ii baga pe toti in aceas oalaNu sunt toti la felEu de exemplu ador rock-ul Insa, ascult si alte genuri de muzica De exemplu Hip-Hop, Pop, RapCam orice in afara de manele si muzica populara
Poate intr-adevar unii asculta numai rock asta pentru ca le place atat de mult muzica asta incat nu mai au timp si de alte genuriSau poate pur si simplu nu le plac alte genuri Decat rock-ul
Depinde de fiecare in parteFiecare cu gusturile lui
Genurile pot sa se combine. Eu sont rockerita de vreo 5 ani, dar asta nu inseamna ca ascult doar rock. Ascult foarte mult punk, pentru ca punk-ul imi da libertate, rockul imi da energie, pop imi aduce melodii din trecut, deci fiecare gen de muzica merita sa fie ascultat. Aici nu intra manelele, house-ul, si tehno fiindca aceea NU este muzica.
Auzi, cine ti-a bagat prostiile astea in cap?
nu e deloc adevarat
cel putin la mine. e o adevarata amestectura; de la slipknot la florin chiliandaca e muzica buna e bine venita.
Hey! majoritatea vedetelor din tara noastra care canta rock isi sustin muzica. daca ar vrea sa incerce sa asculte alt gen de muzica cu siguranta nu le-ar placea. daca de exemplu ar vrea sa vada cum e muzica lenta ar spune cand ar asculta-o :bleah! muzica e oribila! ei canta rock pentru ca le place!
Yuyubarbie...si eu sunt ca si tine, ascult si rock dar si muzica normala.
poate unii rockeri asculta rock doar pentru ca vreau sa se creada mari, poate unii asculta pentru. ca le place, poate unii asculta pentru ca s-au saturat sa asculte muzica normala, poate unii asculta pentru ca prietenii lor asculta si lor li se face pofta, poate unii asculta deoarece au probleme stiu eu...in familie sau chestii, si mai sunt motive dar nu mi l; e amintesc acum