anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, hey. ♡
Am o întrebare, din nou. laughing

Ştiți că ziceam de prietena aia a mea care voia să dansăm în public pe melodiile de la BTS, şi că am acceptat? Ei bine, problema e asta:

Da, am fost de acord. Ba chiar m-a învățat deja coregrafia de la o melodie, dar problema e că îmi e cam greu să prind mișcările şi am senzația că nu îmi ies bine.
Pe lângă asta, suntem doar eu si ea, adică doar două persoane.

Chestia e că, fiind două persoane mi se pare puțin. Ar fi frumos dacă am fi minim cinci, sau chiar şapte - ca şi BTS.

Cum ar trebui să strângem mai mulți membri?
Nu putem întreba pur si simplu nişte prieteni, pentru că ori nu ascultă BTS, ori nu vor să danseze.

Ce să fac?

Rog serioziate, si dau fundă.

Răspuns Câştigător
| ElenaCosmina1999 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti intrebi prieteni deoarece nu conteza daca asculta bangtan boys sau nu. ar trebui sa ii intrebi? sau cauta pe Facebook bts Romania si gasesti tot felul de grupuri si pagini iar apoi intreaba-i. P.S: si chiar daca crezi ca nu iti ies miscarile ar trebui sa incerci de distractie te-as ajuta si eu chiar nu sunt buna deloc la dans dar as face asta pentru ca bts este trupa mea favorita

| Ryss a răspuns (pentru ElenaCosmina1999):

Si mie îmi place mult BTS.
Dar țin mult să îmi iasă bine.
Nu pot întreba pur şi simplu, pentru că ei sunt din diferite orașe. Eu sunt din Sighetu-Marmației. (În caz că nu ştii, e în capul României)

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat