| GlamKitty a întrebat:

Hey lumee! As vrea sa ma apuc de chitara. Poate sa imi spuna cineva :e usor,e mult de munca, e complicat etc? Am incercat odta si m.au durut dupa aceea degetele foarte taresad poate cineva cu experienta sa imi explice cum stau lucrurile? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Deaad a răspuns:

Da,ca multi altii te-ai lasat pentru ca te-au durut degetele, ca nu ai mai putut suporta durerea.Si eu cand m-am apucat ma dureau degetele rau.Dar toata lumea are dureri de degete la inceput mai ales.Ar trebui sa ignori durerea daca esti foarte pasionat de chitara.Eu o ignor.Chiar daca ma doare de numai pot.
Ar trebui sa ai un timp destul de mare ca sa o dedici chitarii.Eu fac aproximativ 5 ore pe zi.E cam mult, stiu.Nu conteaza.Iti repartizezi timpul in functie de cum crezi tu ca e bine.
Alta chestie impotanta:in caz ca esti mare nu te lasa influentat/influentata de aia care zic ca nu poti sa inveti daca ai varsta de 18 ani sau mai mare de exemplu.E o prostie imensa. Oricand poti invata un instrument daca te dedici lui si mai ales daca iti place.
E de munca.E nevoie de multa munca si vointa.
In caz ca vrei sa te apuci cauta lectii pe internet.Sau profesor de chitara.Cu profesorul e mult mai usor, intelegi mai repede decat cu internetul.Sau un prieten care e mai experimentat.

1 răspuns:
| BlueUnicorn a răspuns:

Pai dor degetele la inceput. tarelaughing dar eu fac chitara de prin aprilie si deja ti se formeaza niste bataturi pe varful degetelor. exerseaza mult, chiar daca te doare putin, daca chiar vrei sa canti la chitara. pe mine nu ma mai dor.big grin sper ca ti-am fost de ajutor.