Pai eu zic sa iti iei acustica...prima data cand o incerci ti se par mai tari corzile dar dupa 2-3 zile te inveti.Eu acustica mi-am luat de prima dat si a mers foarte bine, nu m-a incomodat la cantat sau altceva! Succes!
Am si eu o chitara Harley Benton sincera sa fiu mereu mi se pare ce restul chitarilor suna mai bine decat a mea. E clasica si tot ma dor degetele foarte tare de la ea. Hotaraste-te bine daca vrei sa canti la chitara sa nu iti para rau pe urma ca ti-ai luat-o asa cum imi pare mie. Daca tot iti iai ti-as recomanda una Fendel. :*
Eu am inceput pe cea acustica, de obicei pe asta se invata. Cele mai bune chitari acustice pentru incepatori sunt de la Ibanez, suna foarte bine, uite de care am eu (pe negru) : http://www.soundcreation.ro/......6820.html. Iti da tot ce ai nevoie in pachet! E special pentru incepatori. Cat despre Harley Benton, firma e conceputa mai mult pentru chitari electrice. Chitarile clasica sunt pentru muzica gen. Mexicana sa spunem asa, pentru ca are griful mai mare, si de asta te va incurca la invatat. Spor la studiu! Bafta!
Cel mai bine ar fi sa iti iei una clasica si dupa ce crezi ca ai invatat ti-o vinzi pe cea clasica si iti iei una ascutita dar trebuie sa inveti bine pe cea clasica
anonim_4396 întreabă: