| OHmyGosh a întrebat:

Hey! Nu vreau raspunsuri cu injuraturi.-Cum vi se pare ca arata impreuna Sel si Justin?
-Am dreptate?!:Selena de fapt a spus adevarul despre ea si Justin ca nu sunt impreuna acum cateva saptamani, insa poana la urma s-au indragostit?
-ultima intrebare:cumva a apaut stirea cu Selly si Justin in ziare?
(eu una sunt foarte fericita ca Sel are iubit si imi place cum le sta impreuna)
(intrebarea este valabila doar pentru fanii Selenei Gomez si ai lui Justin Biber)

Răspuns Câştigător
| xCăpşunici a răspuns:

Heey!
~>Eu sunt fan si Juss Si Sell

~Se potrivesc 100%. Arata extraordinar impreuna
~Da...probabil.Dar sa fim serioshi? Ce vedeta vrea sa isi faca relatzia publica?
~Nuu...

PwP~

6 răspunsuri:
| OHmyGosh explică:

Deea, deci inainte erau doar prieteni, insa lui Justin ii placea de Sel, iar de craciun i-a dat cadou o bratara cu diamante.
iar revelionul si l-au peterecut pe un yaht din caraibe si s-au imbratisat, Justin a luat-o pe Selena in brate, si-au dat pupici pe obraz si pe gurita si mai mult:Justin i-a pus mana pe funduletul Selenei.

sunt impreuna, pentru ca si Selly s-a indragostit de el pana la urma.

| DjBattle a răspuns:

Salut...imi place mult perechea asta, se potrivesc foarte bine, dar e greu pentru SeL, doar nu-i usor sa fii iubita unui star!

| RappiNOnProductioN a răspuns:

Sincer sa fiu, Selena era cu Nick Jonas, sincer nu poti sa te iei dupa ziare, nu ai cunoaste acest sentiment doar daca ai fi vedeta.Eu cunosc sentimentul de la un prieten"Cino"cautal pe youtube.com,nu pleca urechea la zvonurile ziarelor si ia internetului.

| VirtualTime a răspuns:

Haideti fetelor sunt innebunit de ma rog sa le zicem "fane" la scoala cu Justin ala deci parerea mea e cam clara call meu

| deea_9498 a răspuns:

Am auzit ca sunt doar prieteni

| AntiILoveSel a răspuns:

Salina e pedofilaalaughing

Întrebări similare