| Antique a întrebat:

HEY RocK SAU HousE?

www.antique-blog.tk

Care castiga?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

House clar smug

21 răspunsuri:
| AnaisC a răspuns:

Pe pariu ca te gasesc pe prima paginarolling on the floor
Nu e vina mea ca tu esti copil batut in cap fara pic de cultura muzicala...da Bon Jovi siAC.DC sunt 2 dintre cele mai mari trpe dar 92% din indusria muzicala(reala)este rock si subgen'uri... daca tu stii altceva esti tampitthinking

| TheDarkEmpire a răspuns:

Rock

| TheDarkEmpire a răspuns:

Rock-ul nu se rezuma numai la Bon Jovi si AC/DC, sunt multe formatii si fiecare pe un anume subgen al rock-ului.
PS: Linkin Park rolling on the floor

| Bogdanux a răspuns:

Rock-ul.House-ul, pe langa manele, mi se pare unul dintre cele mai false genuri muzicale.

| Bogdanux a răspuns:

@Antique

Cand Linkin Park va fi rock adevarat, eu voi fi inger interstelar.

| Polaris a răspuns:

Rock. House-ul nu e muzică.

| Polaris a răspuns:

@Antique - Da, mă, frate, respect house, hăhăhăh, hăhăhăh, hai să ne irosim vieţile idioate împreună. ARZI ÎN IAD, CĂCATE!

| Polaris a răspuns:

@Antique - Prietene, amigo, friend... te rog, renunţă. Renunţă la viaţă. Te rog eu mult.

| 985436982 a răspuns:

La house n-ai nevoie de talent, de voce, nu conteaza; e mzuica facuta cu aparate din alea, muzica de rahatlaughing Scriem o piesa asa una doua, despre petreceri, sex. nu conteaza, sa rimeze doar. Facem si un videoclip cu multe multe curve, si cu multi macho de aia gay, filmam funduri si sani, si gata videoclipul de milioane!
Pentru mine house`ul si muzica de club = manele. happy
Si tu, antique, mare houserita ce esti, clar ca ai dat funda repede la aia cu "house-ul clar" dar ai vazut cati am ales 'rockul'?
Pentru a-ti face o trupa rock trebuie mai intai sa studiezi un instrument ani de zile, si sa iti exersezi vocea etc. Dar ce stiti voi, concerte house nu exista, pentru ca 99% din aia fac playback. Si boschetaru de sub pod poate canta house. Deaia "vedetele" house devin faimoase peste noapte si dispar repede.

| AndreiAlexandru36 a răspuns:

Ce intrebare! Rock bineinteles!

| Trufa a răspuns:

Rock \m/

| Nymphetamine a răspuns:

House = Muzica de poponari

| AnnaDee a răspuns:

Cum spunea cineva: "Rocku' sfinteste locu'!"
Si House e buna, dar cand e cantata de cineva ca lumea, nu de amatori.

| caractere a răspuns:

De ce ai dat funda la house? De ce nu ai asteptat sa raspunda mai multi? Adica a zis unul house si tu repede funda. Nu esti corect. Daca iti placea house, ceea ce e clar, la ce dreacu ai mai pus intrebarea? Ca sa ce?

| caractere a răspuns:

Rock

| caractere a răspuns:

Asta - i abuz! Esti prost.

| Antique explică:

Rockul?
Rockul adevarat este doar bon jovi linkin parca si cam atat a mai e si acdc in rest... deci? house-ul respect pentru tot care au imaginatie nu ca rockeri care in afara de cei de mai sus pe care ii respect toti sint copii ala altora asa ca...

| Antique explică:

Eu nu am nimic cu rocku dar sa fie real nu ca aia de urla ca manelisti...

| Antique explică:

@WarAndRoit ia citeste si tu o carte ceva si vezi ce sunt cocalarii

| Antique explică:

Suntem 3 vs multi
laughing big grin

| SweetyJuice888 a răspuns:

Rock!

Întrebări similare