| Kiddc a întrebat:

Hey! Stiti cumva care este setlistul pentru concertul Red Hot Chili Peppers din august? Am cautat pe net si am vazut ca se shimba la fiecare concert...
M-ati putea ajuta, va rog?

1 răspuns:
| Pasarel100 a răspuns:

Nu avem cum sa prezicem exact un setlist cu 2 luni inainte de concert, dar m-am uitat la setlist-urile concertelor trecute si am observat care sunt melodiile pe care le canta de obicei. La fiecare concert au cantat Monarchy of Roses, Look Around, Adventures of Raindance Maggie, Under The Bridge, Californication, By The Way si Can't Stop, deci astea sunt sigure. E posibil sa mai cante Brendan's Death Song (nu au cantat-o decat o data, iar atunci Anthony a gresit versurile, dar tocmai a aparut ca single si asta mareste sansele), Scar Tissue, Sir Psycho Sexy, Suck My Kiss, Give it Away, Factory of Faith, Right on Time, Ethiopia, Dani California. Mai putin probabil: Charlie, Hey, Snow (au cantat-o prima data in turul asta acum cateva zile), Blood Sugar Sex Magik, Annie Wants A Baby.
Oricum, asta nu e chiar un setlist, e doar o lista de melodii probabil. Cum ai zis si tu, se schimba de la un concert la altul.