anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! stiti trupa brokencyde?
okbig grin
Se7en chiar este gay?raised eyebrows

Răspuns Câştigător
| Andreea0678 a răspuns:

Nu nu este gaytongueAm cumpart o revista acum ceva timp[2 luni mai exact] si a dat un interviu in care a fost intrebarea"Umbla zvonuri ca ai fi gay... E adevarat?" Se7en: laughing) "Nu dar stiti cum e lumea, barfeste si nu se mai opreste" sau ceva de genulaughing. Ma rog...Ideea e ca nu e gay!tongue

12 răspunsuri:
| Element25 a răspuns:

@Something de unde ai cumparat revistaaaa?puppy dog eyes

| OneMoreChance a răspuns:

Sincer eu cred ca nu e, dar din multele lui melodii se intelege ca e cam gay... nici nu stiu ce sa cred rolling on the floor

| Thunderstruck a răspuns:

Da, este adevarat cred eu...winking

| Ally_2121 a răspuns:

Noop >>[Lumea Barfeste]

| Dranka a răspuns:

In concertul in care mikl a spus ca Se7en e gay pur si simplu glumea... pentru ca daca ascultai atent la un moment dat tipul care cica era fostul iubit a lui Se7en a spus ca "Se7en este insfasit pregatit sa faca sex cu o femeie!" deci... stai linistita. NU este gay!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nah asa a zis Mikl intr-un concert si... ii chiar dragut da cand am auzit ca ii gay:O:O:O deci e sau nu?=]]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Waaa. rolling on the floor
Se7en scrie versurile Brokencyde. Ti se pare ca sunt versuri de gay? raised eyebrows I mean. scrie doar de sex cu TIPE! straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tytongue

| AndrahAntipathy a răspuns:

Nu e, frt toti care vad un tip genial incep cu chestii p genu "ala.i gay" ca sa ne taie noua sperantelelaughing :]

| TipαAstαSρεciαlα a răspuns:

Nuu:X E chiar frumos:X

| Annonimm a răspuns:

Asa e! Am citi si eu interviul ala! Doamne cate mai pot inventa oamenii in ziua de azi :S

| se7en_4181 a răspuns:

Se7en este cel mai tare membru al trupei si screamogeste super fainbig grin:d:d si nu este gay cui ii mai place fr mult se7en sa trimita mesaj