Ascult Simple Plan si Mayday Parade, de celelalte trupe nu am auzit.De la Simple Plan ador melodiile Welcome to my life si Perfect, iar de la Mayday Parade imi plac Miserable at best si Silence.
Alte formatii: Sunrise avenue, Lifehouse, Paramore, Red hot chili peppers, Nevershoutnever etc.
Trupe romanesti de genu` nu am auzit... Sper sa iti placa formatiile
Peace!
Miserable at best e geniala. Imi place cum Mayday Parade poate crea si melodii lente, dar si melodii foarte rapide cum ar fi Jamie All Over.
Dintre formatiile amintite de tine, ador Sunrise Avenue, Lifehouse si Paramore. Nu am ascultat niciodata Red Hot Chili Peppers, nu stiu de ce am obiceiul de a asculta mai putin formatiile cu adevarat cunoscute, dar banuiesc ca o sa-i ascult la un moment dat.
Mersi pentru recomandari si o sa aleg raspunsul ca fiind castigator, desi toate raspunsurile au fost interesante (am aflat cu ocazia asta ca mai asculta si altii muzica pe care o ascult eu )
Eu sunt mai mult cu punk rock-ul, însă mai ascult şi eu ocazional nişte Blink182, Bloodhound Gang,The Offspring...
Ca trupe româneşti,pe lângă cele deja menţionate, mai poţi încerca Pistol cu capse, Ska-nk, Nivelu'4, Recycle Bin, Snails, Chester, Sport Sângeros 3, Propaganda...
Ascult Simple Plan chiar imi plac foarte mult melodiile lor.Cat despre formatii romanesti... nu am auzit niciodata
Si n-as zice ca genurile astea sunt inexistente in Romania. Asculta E.M.I.L., Zob, Garagatze, Protex.
Nu stiu de ce nu mi-a fost postat raspunsul, asa ca il voi posta inca odata ca sa nu se piarda, sper ca nu te deranjeaza:
Eu sunt foarte mare fan pop-punk, dar din lista ta nu-mi amintesc decat ca Mayday Parade mi se pare gay si ca mi-a placut mult Simple Plan. Asa, de la Simple Plan mi-a placut intotdeauna Everytime, I'm just a kid, Welcome to my life, You Suck At Love si al dracu ca mai sunt o gramada care nu-mi vin in minte acum, dar ma enerveaza ca plagiaza enorm de multe acorduri, cel mai simplu exemplu este Your love is a lie care are acordurile copiate de la Boulevard of Broken Dreams de la Green Day. A, sa nu uit, nu-mi place deloc featuring-ul ala al lor cu Sean Paul, e de rahat. In schimb piesa aia ce-au scos-o cu chinezoaica merita toti banii. Iti spun eu formatii bune pop punk in orice caz: The Offsping si Blink 182...si mna, daca tot am zis hai sa pun aici si Sum 41, dar de cand are legatura cu Avril aia mie mi se pare ***.
Am cautat pe Youtube formatiile sugerate de tine (mersi pentru sugestii, apropo), nu auzisem de niciuna dar E.M.I.L chiar mi-a placut.
Melodia cu chinezoaica... te referi la Jet Lag banuiesc. E super melodia, sunt de acord cu tine.
Referitor la Sum 41, din cate stiu vocalistul s-a despartit de Avril, dar poate gresesc. Imi plac cateva melodii de la Sum 41, dar ultimul album nu m-a dat pe spate.
Mayday Parade cred ca are mai putin fani decat hateri si totusi imi plac, nu stiu de ce.
Ai pus ca prima melodie de la Simple Plan pe Everytime. O am si ca ringtone la telefon (e ciudat, cred, avand in vedere versurile), mi-a placut mereu.
Stiu enorm de multe formatii pop-punk, dar majoritatea sunt mai underground, gen QuietDrive sau The Summer Set.