E superb! il ador! :X mi-a placut de el de cand l-am vazut la eurovision cred ca lucrul care mi-a placut cel mai mult la el in acel moment a fost parul! oricum a cantat foarte bine, e talentat si merita mai mult da si creeaza dependenta cel putin cu mine a mers. "milanomania"
GAY? NICI VORBA! eu nu cred ca e gay! am vazut un videoclip pe youtube unde el a fost legat la ochi si 3 fete l-au sarutat printre care era si PRIETENA LUI! si dupa cum arata se pare ca i-ar fi placut saruturile (pe gura). nu cred ca un gay poate face asta si cei care spun ca e homo sunt doar gelosi
:X:X:X:X:X:X te iubesc Milan :X i love you Milan :X volim te Milan :X:X:X:X:X
Mi-a placut foarte mult si piesa Serbiei, si interpretul, si felul in care arata, in care s-a prezentat pe scena... N-am ce sa zic in defavoarea lui. Chiar e tare tipu'! Bravo lui!
Se pare ca am spart gheata.
P. S. Nu e gay, iar chiar daca ar fi, ce daca? L-as fi placut la fel sau poate chiar mai mult, pentru curajul de care ar fi dat dovada, aparand pe o scena internationala si manifestandu-si preferintele sexuale. E dulcic rau baiatul! Nu mai fiti atat de carcotasi!
Canta bine si show-ul a fost frumos iar melodia draguta.Pare mai batran si mai cu experienta.
Cand iti acoperi sprancenele cu un breton drept nu mai dai senzatia de masculinitate. Sincer? Cand l'am vazut prima oara am crezut ca e fata. Nu se mai vad semnele masculine.
http://i40.tinypic.com/352kh2w.jpg
Aici e ok.
La eurovizion, NU!
Cred ca e superb:X
a cantat foarte bine! Nu e gay OMG! daca o persoana este nonconformista asta nu inseamna ca e gay. Cea mai dragutsa frizura a lui a fost cea din poza andrutzei Eu cred ca are un zambet:X. Stiu, e rau ca nu stie lb romana, si ca noi nu stim sarba si ca nu i se acorda prea multa importanta in Romania, dar in Serbia, sigur da, cred ca este cel mai iubit cantaret al lor, are o multime de fani, am vazut intr-un videoclip de`al sau, erau mii de oameni:X
E simpatic... e dragut si a cantat foarte bine.melodia a fost faina dar nu prea mi-a placut cum s-a imbracat
Poi piesa mi-a placut. Dar prima data cand l`am vazut pe scena credeam ca e fata . In rest mi-a placut
Aaa, si in plus sunt atat de innebunita dupa melodia lui incat am invatat si versurile care sunt in sarba si sunt destul de grele
Nu-mi place! Zici ca homosexual! Parerea mea! Scuze! Si melodia nu prea a fost pentru Eurovision!
Yup. E dragut, are voce si melodia a fost okay.Nu conteaza daca e gay sau nu. E treaba lui.Nu mai criticati atat.
Mi-a placut piesa lui... are tot si voce si prezenta scenica...
si el e dragut...