anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey...Sunt sigura ca ati vazut Eurovisionul din acest an. Ce credeti despre Milan Stankovic reprezentantul Serbiei ce a cantat "Ovo Je Balkan"? Credeti ca e dragut sau nu? Credeti ca a cantat bine? Spuneti-mi tot ce credeti voi despre el, va rog! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AnaMaria42312 a răspuns:

E superb! il ador! :X mi-a placut de el de cand l-am vazut la eurovision happy cred ca lucrul care mi-a placut cel mai mult la el in acel moment a fost parul! big grin oricum a cantat foarte bine, e talentat si merita mai mult happy da si creeaza dependenta laughing cel putin cu mine a mers. laughing "milanomania"

GAY? NICI VORBA! eu nu cred ca e gay! am vazut un videoclip pe youtube unde el a fost legat la ochi si 3 fete l-au sarutat printre care era si PRIETENA LUI! si dupa cum arata se pare ca i-ar fi placut saruturile laughing (pe gura). nu cred ca un gay poate face asta si cei care spun ca e homo sunt doar gelosi tongue

:X:X:X:X:X:X te iubesc Milan :X i love you Milan :X volim te Milan :X:X:X:X:X

19 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mi-a placut foarte mult si piesa Serbiei, si interpretul, si felul in care arata, in care s-a prezentat pe scena... thumbs up N-am ce sa zic in defavoarea lui. Chiar e tare tipu'! applause Bravo lui! applause

NOname
| NOname a răspuns:

Se pare ca am spart gheata. oh go on

P. S. Nu e gay, iar chiar daca ar fi, ce daca? big grin L-as fi placut la fel sau poate chiar mai mult, pentru curajul de care ar fi dat dovada, aparand pe o scena internationala si manifestandu-si preferintele sexuale. E dulcic rau baiatul! thumbs up Nu mai fiti atat de carcotasi!winking

| AvalohAlyn a răspuns:

Canta bine si show-ul a fost frumos iar melodia draguta.Pare mai batran si mai cu experienta.

| DiDi a răspuns:

Sincer, nu m-a atras cu nimic.

| Derye a răspuns:

Cand iti acoperi sprancenele cu un breton drept nu mai dai senzatia de masculinitate. Sincer? Cand l'am vazut prima oara am crezut ca e fata. Nu se mai vad semnele masculine.

http://i40.tinypic.com/352kh2w.jpg

Aici e ok.

La eurovizion, NU!

| Iuliaana a răspuns:

Cred ca e superb:X
a cantat foarte bine! Nu e gay OMG! daca o persoana este nonconformista asta nu inseamna ca e gay. Cea mai dragutsa frizura a lui a fost cea din poza andrutzeihappy Eu cred ca are un zambet:X. Stiu, e rau ca nu stie lb romana, si ca noi nu stim sarba si ca nu i se acorda prea multa importanta in Romania, dar in Serbia, sigur da, cred ca este cel mai iubit cantaret al lor, are o multime de fani, am vazut intr-un videoclip de`al sau, erau mii de oameni:X

| JsBeibDOLL a răspuns:

laughingE dragut, dar am ras incotinuu de frizura lui, zici ca era fata

| Fvn a răspuns:

E gay.

| UNfriendLY a răspuns:

Eu cred ca e ghei.

mira
| mira a răspuns:

Foarte reusite si cantecul, si prezentarea.

| pretzel a răspuns:

E simpatic... e dragut si a cantat foarte bine.melodia a fost faina dar nu prea mi-a placut cum s-a imbracat tongue

| PitiqaaaxD a răspuns:

Poi piesa mi-a placut. Dar prima data cand l`am vazut pe scena credeam ca e fata laughing. In rest mi-a placut big grin

| dewix a răspuns:

Este genial baiatul asta!
Canta extrem de binee love struck Si arata fooaartee binee love struck

| dewix a răspuns:

Aaa, si in plus sunt atat de innebunita dupa melodia lui incat am invatat si versurile care sunt in sarba si sunt destul de grele rolling on the floor

| RoxanaCher a răspuns:

Nu-mi place! Zici ca homosexual! Parerea mea! Scuze! Si melodia nu prea a fost pentru Eurovision!

| Bii26 a răspuns:

E dragut, si melodia e draguta.Nu-l mai faceti gay ca nu este!

| sw33t13ang3l a răspuns:

Yup. E dragut, are voce si melodia a fost okay.Nu conteaza daca e gay sau nu. E treaba lui.Nu mai criticati atat.

| vikutza a răspuns:

Mi-a placut piesa lui... are tot si voce si prezenta scenica...

si el e dragut...

| rabbit a răspuns:

E foarte dragut sincer si mie imi place de el big grinlove struck

Întrebări recente