Hell yeah:>
AIci sunt!
Rock'ul la putereeee\m/
Pardon, ma apuca:))
Bye, bye
www.WarAndRiot.blogspot.com
Oh, si eu am primit acest mesaj pe messenger si l-am dat mai departe tuturor din lista.In cateva minute deja primeam mesaje cu alte nume, in loc de Justin Bieber...
Continuand sirul lor, incerc si eu:
"99, 9% din copiii intre 10-18 ani ar plange daca ar dea-o pe 100SweetSmile4you in varfu' unei cladiri, gata sa se arunce.
Cine face parte din acei 0, 01% ar lua PopCorn si ar striga:
"-Fa si un BackFlip, nu te tine?"
Hm...cred ca fac parte din cei 0, 01%. Nu am nimic cu el, dar pur si simplu nu e genul meu.
Pana la urma...fiecare cu gusturile lui.
Good luck.
Eu nu sunt cu cei de 99, 9% ci cei invers pentru ca daca s-ar arunca toate problemele ar disparea ar fi ce mai frumoasa zii din viata mea
Cred ca eu as fi singura care n-ar plange
hei dau party daca se arunca justin de pe cladire care vine?
Nu pot sa il sufar pe fraieru ala.nu inteleg dc sunt uni fraieri care il plac. e scund frumos rau nu e pentru ca ce vedeti pe net totul e fake peste tot e machiat logic si melodie aia (celebra),, baby'' e celebra pentru ca acolo canta si ludacris fara el pustiu asta ar fi nimic
Vai.convingel sa se arunce si zii cladirea orasul ora, dar cu cateva ore mai devreme sa ma pregatesc de petrecere
Eu nu am nimic cu justin bieber asta... dar prea multi copii sunt innebuniti dupa el.deci sincer as fi printre cei 0. 01 % care as admira un spectacol.
P. S. nici eu nu cred ca ar avea tupeu sa o faca:d
Eu nu fac parte nici din " 0. 01" nici din "99. 9", pentru ca eu nu as lua nici un scaun si sa tip la el sa sara! As privii ca un om normal, indiferent acel moment "senzational"...
@AngieT, ai dreptate! Din moment ce vorbesti despre un om (indiferent ca e de rau sau de bine ) inseamna ca iti pasa de el.
As fi unul dintre acei oameni care ar lua o sticla de mirinda si niste fistic. pregatiti sa asiste la scandalul ce-o sa iasa intre Pro-Bieber si Anti-Bieber dupa ce ambele parti vor vedea intrebarea asta.
[ This is gonna be funny ) ]
Yo man, as lua popcon un fotoliu un reportofon sh i-as zice sa tipe ca o fata
She`s indecided
She can decide
In justin bieber
Is suck or suck!
Am gasit`o pe net
Si eu vreau sa vad cum JB sare de pe bloc :o.
De fapt sincera sa fiu, chiar n`am nicio treaba cu el
Treaba am cu fanele disperate, care ar planga in cazu` in care el s`ar arunca de pe o cladire,, sau mai rau s`ar arunca si ele
El saracu` canta Bine sau nu, isi face meseria
Piisu
Eu eu eu eu eu eu eu eu. de unde pot lua popcorn? abia astept sa-i zic lu mami sa se intereseze de locuri in primele randuri
Destuli de nemernici aia de la ONN ( onion news ) cauta pe yt : jb nu exista. ce tampit poti sa fi sa crezi asa o mare irosenie de timp?
Mihui întreabă: