| zubby05 a întrebat:

Am 15 ani si ador muzica. M-am gandit sa achizitionez o chitara pentru a invata sa cant la ea. Credeti ca merita? Adica ma ajuta la ceva? Deocamdata vreau sa invat de placere... Cred ca o sa devina si o pasiune (daca nu este inca) habar-nu-am. Am cantat de cateva ori deoarece am un prieten care se pricepe la asta ft bine si m-a lasat sa incerc si eu si bineinteles ca mi-a placut... dar nu stiu ce sa fac sincer! Parintii mei spun ca asta este mai mult pentu baieti (ei vor ca eu sa merg mai departe pe medicina. dar eu nu vreau pentru ca nu imi place) ma rog sa nu intram in amanunte ca as putea scrie o cartelaughing Cer doar un sfat : Sa fac ce imi doresc eu sa fac? sau pana la urma sa ii multumesc pe parintii mei si sa las muzica deoparte (desi nu imi surade ideea)?

P.S.: prietenii spun ca invat repede si sa fac ce "imi spune inima"...voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| mirelushhh a răspuns:

Poti invata sa canti si la chitara, este un instrument foarte frumos si foarte romantic.Nu inteeleg de ce ei nu sunt de acord in fond este o pasiune de-a ta.Cumpara-ti o chitara! go 4 it

4 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Cât mai ai timp, fă ce vrei tu să faci.În timpul tău liber nimeni nu te poate obliga să faci altceva decât îţi place happy
Dacă ai multă răbdare, se învaţă relativ repede, dar după ce ai învăţat să cânţi şi nu ai de gând să progresezi mereu, o să te plictiseşti repede, în special dacă nu vrei să fie ceva serios (să devii muzician, adică).

| wforweirdo a răspuns:

De fapt,sunt chiar multe fete care cantă la chitară. Eu zic să înveți să cânți,dacă asta e ce vrei. Și oricum, din cântatul la chitară nu îți poate garanta nimeni că îți vei face o carieră, deci nu văd care ar fi problema, că nu te încurcă la facultate. Cât despre medicină, îți dai seama cât de greu îți va fi dacă nu îți place?

| Delicacy a răspuns:

Orice părinte doreşte ca propriul copil să aibă un statut social bine cotat.Dar dacă ţie nu-ţi place medicina şi ei te îndeamnă să mergi, nu vei avea un rezultat prea satisfăcător.Trebuie să te asculţi pe tine întâi, să-ţi dai seama de ceea ce îţi place cu adevărat şi să nu confuzi muzica cu o simplă pasiune efemeră. Orice ai alege, vor exista mereu dezavantaje.Alege cu grijă ceea ce vrei să faci mai departe.

| Indestructible a răspuns:

Să faci exact ce vrei și ce-ți place. Nu poți să trăiești doar pentru părinții tăi, pentru că nu ești sclavul lor. Iar la partea cu medicina... Ei bine, trebuie să îți placă și să înveți foarte mult dacă vrei să dai la medicină.