| Emilian_Cosmin_1994 a întrebat:

am o problema... Eu ascult Cedry2k,dar prietenii mei nu prea asculta... cam nimeni din zonă... faza e ca nu vreau sa par ciudat... stiti... ei asculta J Balvin chestii d'astea... si daca vin eu si pun un Extreme... sau Alchimia Lumini... totusi... eu simt ceva când aud versurile... simt adevarul... si nu vreau sa ma schimb doar pentru prieteni... ce sa fac? Sper ca ati inteles..

4 răspunsuri:
| Neberius13 a răspuns:

Pai și ce mama dracu îți pasa ție? Lasă-i să asculte ce căcat vor și tu ascultă ce-ți place iar dacă te consideră ciudat treaba lor. Și la urmă urmei dacă-ți sunt prieteni înțeleg, dacă nu să meargă naibii toți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu ar trebui să stricați o prietenie doar pentru că aveți alte preferințe în ceea ce privește muzica. fiecare e liber să asculte ce vrea, nu mai fiți așa imaturi.

| Sociopat a răspuns:

Ar trebui sa le tii o predica despre cum muzica pe care o asculti tu este superioara celei pe care ei o asculta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă chiar vrei să îi introduci în genul tău preferat de muzică, du-te la ei și spune-le "uite ce melodie am găsit, ascult-o că poate-ți place" sau alte formule din astea.