Da colegu... eu cant la chitara de aproape 1 de zile si cant numai flok. dar iti zic eu la o distractie nu poti asculta nicu alifantis sau pasarea colibrii zi-mi ca am dreptate. funda?
Am o mare rugaminte la tine: te rog frumos sa postezi intrebarea asta, daca vrei desigur: km pot sa pun intrebari daca sunt utilizator avertizat?
multumesc din inima
Mda...si eu cred ca muzica veche era mai frumoasa
[Pacat unde s-a ajuns azi :-s ]
Si videoclipurile sunt de prost gust. Acum 10 ani sau mai mult, ele descriau o poveste.
In zilele noastre, prin videoclipuri vezi numai pitzipoance dezbracate.
si la ce gen de melodii te referi?:-D
Eu am observat ca in ziua de azi mai mult se canta despre droguri; alea, alea.
Specifica si genul. Da, adevarat este ca in multe melodii se vorbeste despre uibiri esuate si nu despre o relatie de lunga durata. :-d. Dar acum mai mult manelsitii au astfel de melodii :-D
@michelle -multumesc de sustinere.ai dreptate.
@rekii- exista muzica veche de dans f misto.nu trebuie sa pui Inna ca sa dansezi. poti si pe Stayin' Alive
@andreiu-ai citit intrebarea?
@ascovit-majoritatea de la andra/anda adam/altele.si nu ascult manele, ca sa va fie clar.nu trebuie sa fie in romana. dar muzica romaneasca(adica de cantareti romani) cantata in engleza are acelasi continut
Aham. :-)
Ce sa spun . Poi constatarea tha e buna. In special l muzica pop...despre asta se "spune". :-( pacat ca ar fi bine sa se cante si despre altceva. Iar "vama veche" si "holograf" chiar au melodii frumoase.;-)