| ђคгยкค a întrebat:

Hey, TPU care este trupa voastra preferata de ROCK?
A mea este Three Days Grace!

49 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Prea multe ca sa numesc numai una.Sepultura,Dream Theater,Opeth,Alcest, Rammstein, Pink Floyd, Pantera, ca sa numesc doar cateva.

| TeoPT a răspuns:

Îți răspund la întrebare cu o altă întrebare. Ai auzit de albumul Transit of Venus?

| ђคгยкค explică (pentru TeoPT):

Da am auzit....si?

| TeoPT a răspuns (pentru ђคгยкค):

Și.l-ai ascultat?

Da...laughing

| TeoPT a răspuns (pentru ђคгยкค):

Și care-i melodia ta preferată de pe el?

Misery Loves My Company happy

| CautNume a răspuns:

Evanescence

| Dariusuu a răspuns:

Linkin Park

| KristalPop a răspuns:

Hmm... Nu am doar una singură: Nirvana, AC/DC, Iron Maiden, Guns N’ Roses, etc.

| Delicacy a răspuns:

Amorphis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ensiferum, care-i folk metal.
Three Days Grace sunt de căcat.

| ђคгยкค explică (pentru anonim_4396):

Te-am intrebat care e trupa ta preferata, nu parerea ta de ****, care nu conteaza pentru mine tongue.

Te-am intrebat care e trupa ta preferata, nu parerea ta de c***t, care nu conteaza pentru mine tongue.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ђคгยкค):

Da. Şi ţi-am zis care e trupa mea preferată.
Am voie oricum să îmi exprim părerea.

App ma dore in *** de parerea vostra! tongue Si multumesc pentru raspuns.

| BiaIoana98 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fara suparare pentru ђคгยкค dar sunt total de acord cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eluveitie

| MalleusMaleficarum a răspuns:

...Şi te mândreşti cu asta? confused

| ђคгยкค explică (pentru MalleusMaleficarum):

Da ma mandresc! tongue Ti-e ciuda sau ceva?

| Warhead a răspuns (pentru ђคгยкค):

Păi, vezi tu, nimănui nu ar putea să-i fie ciudă pe cineva care ascultă Three Days Grace.

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru ђคгยкค):

Cu siguranţă.

| ђคгยкค explică (pentru Warhead):

Ma doare in cur de parerea ta ....de fapt nici acolo...happy

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Evanescence, Metallica, Linkin Park, Tatu, Guns N' Roses, GreenDay, Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers.
-Rock-ul este un gen musical iar in acest gen intra mai multe sub-genuri.
Adica exista mai multe genuri de rock.

| Addaa1998 a răspuns:

Desi eu nu sunt in toate toanele cu rokul dar pot sa spun o trupa nu neaparat preferata am mai multe care sunt totusi de calitate, cum ar fi nightwish!

| Labyrinth a răspuns:

Maiden, Slayer.

| Gabbriell a răspuns:

Limp bizkit, korn, radiohead, paramore si altele in genul asta.

| CausingCatastrophy a răspuns:

Three Days Grace e un **** comercial.Incearca Slayer sau Kalmah.

| BlackFuneral a răspuns (pentru CausingCatastrophy):

Auzi nenea, când vei avea măcar jumătate din fani lor să vorbeşti.
Nu îi ascult, dar e urât să spui asta, fiecare ascultă ce vrea.

| CausingCatastrophy a răspuns (pentru BlackFuneral):

Prefer tanti.Si Justin Bieber are milioane de fane si asta nu ma face sa il respect.

| BlackFuneral a răspuns (pentru CausingCatastrophy):

Vai de capu' tău.Ei au muncit să ajungă acolo, şi vine un mucos să zică că-s de căcat. tipic.

| CausingCatastrophy a răspuns (pentru BlackFuneral):

Chiar m-am saturat sa tot aud ineptiile astea mereu cand cineva nu poate suporta o critica.Este parerea mea stricta, nu stiu de ce te freaca pe tine asa rau sa dai replici de 2 bani.Nu-mi pasa cat au muncit atata timp cat canta prost, si sunt extrem de comerciali, exact la paramore sau alte trupe.Trupa asta e o voma, o chestie insignifianta pentru mine, o trupa de gay inepti, care canta ultra-gay rock.Mai ales solistul care zici ca-i tras de par.In general sunt putine trupe care chiar sunt bune la rock-alternativ.Si cat despre "mucios", crede-ma, nu sunt, si ce ai zis tu acolo poate fi interpretat pentru toti asa zisii "artisti", deci toti merita respect?

| ђคгยкค explică (pentru CausingCatastrophy):

Auzi mai copile ia vezi-ti tu de treaba ta si termina cu insultatul trupelor, eu ti-am pus o intrebare, nu te-am intrebat ce parere ai tu despre Three Days Grace si in primul rand daca mie imi place ce *** icepi tu sa comentezi ca prostul...LOL. si nu mai fi asa increzut k dupa cum se vede, e vai de tine...LOL.

| CausingCatastrophy a răspuns (pentru ђคгยкค):

Dupa cati de "Lol" folosesti se vede ca esti un om fara pic de imaginatie.Sa nu mai zic ca esti agramata.Ai ascultat si tu odata rock si crezi ca, cunosti totul despre el.Si pentru cultura ta, tdg canta rock alternativ

| ђคгยкค explică (pentru CausingCatastrophy):

Mai copilas, cand am intrebat de trupa preferata de ROCK m-am referit la toate genurile si subgenurile...LOL.da ce poti sa faci nu toata lumea e ****** ca tine! LOL

| CausingCatastrophy a răspuns (pentru ђคгยкค):

Si tu daca n-ai fi o laba fara ochi ai vedea ca nu doar eu m-am luat de tdg, si nu e doar parerea mea.Dar clar o batuta-n cap ca tine nu poate accepta o critica.Si aici inchei ca n-are rost sa-mi bat capul cu o minte iluminata la bec ca a ta.

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru BlackFuneral):

E ca şi cum aş spune că e urât să spun despre manele că sunt un nişte jeguri, din moment ce nu am nici jumătate din fanii lui Guţă.

| BlackFuneral a răspuns (pentru Zeflemitoarea):

Măi,uite care-i faza, Guţă are şi el nişte fani, nu?(nu contează cum sunt ei)Guţă a muncit mai mult sau mai puţin pentru a ajunge unde e el acum, şi munca asta trebuie respectată chiar dacă e un jeg şi ce cântă el e fără rost.
Părerea mea.

| BiaIoana98 a răspuns:

Nu pot spune ca am o trupa preferata dar imi plac: Placebo,Ramstei, Muse, Him,Halestorm, Likin Park, Skillet, Breaking Benjamin, Truda...mai sunt dar mi-ar fi lene sa continui sa mai scriu.

| tgiabberriieul a răspuns:

Bagă acolo la listă: Disturbed, Korn, Godsmack, SOAD, Pantera, Rammstein, Nightwish. Si eu am ascultat 3DG o vreme, dar m-am plictisit repede de ei.
In schimb, am ramas fan trupelor scrise de mine mai sus.

| Radyr a răspuns:

Pink Floyd, Creedence Clearwater Revival, Nirvana, Black Sabbath, The Who, The Doors, Metallica, Guns N' Roses, The Jimi Hendrix Experience, Emerson, Lake and Palmer, Aerosmith si altele.

| vladdumitrescu a răspuns:

Red Hot Chili Peppers

| PΣПƬΛGЯΛM a răspuns:

Slayer,Metallica,AC/DC,Black Sabbath,Anthrax,Iron Maiden, Megadeth, Pergamum, Vader, Venom.o gramadahappy

| Mihaella01 a răspuns:

Metalicatongue

| CausingCatastrophy a răspuns (pentru Mihaella01):

Auzi,se scrie Metallica.Si nu e o trupa sa-i pocesti tu numele

| Mihaella01 a răspuns (pentru CausingCatastrophy):

Auzi vezi ca nu trebuie sa imi zici tu cum se srie metallica... daca vreau scriu metalica si in primul rand am gresit si nu trebuie sa ma faci tu cum iti vine tie la gura ..si stiu mult mai multe despre metallica deca tine loserloserloser

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mihaella01):

ŞI dracii dansează in rai, pe un nor...

| CausingCatastrophy a răspuns (pentru Mihaella01):

Ma faci sa rad la cat esti de penibila.