Prea multe ca sa numesc numai una.Sepultura,Dream Theater,Opeth,Alcest, Rammstein, Pink Floyd, Pantera, ca sa numesc doar cateva.
Vai de capu' tău.Ei au muncit să ajungă acolo, şi vine un mucos să zică că-s de căcat. tipic.
Chiar m-am saturat sa tot aud ineptiile astea mereu cand cineva nu poate suporta o critica.Este parerea mea stricta, nu stiu de ce te freaca pe tine asa rau sa dai replici de 2 bani.Nu-mi pasa cat au muncit atata timp cat canta prost, si sunt extrem de comerciali, exact la paramore sau alte trupe.Trupa asta e o voma, o chestie insignifianta pentru mine, o trupa de gay inepti, care canta ultra-gay rock.Mai ales solistul care zici ca-i tras de par.In general sunt putine trupe care chiar sunt bune la rock-alternativ.Si cat despre "mucios", crede-ma, nu sunt, si ce ai zis tu acolo poate fi interpretat pentru toti asa zisii "artisti", deci toti merita respect?
Auzi mai copile ia vezi-ti tu de treaba ta si termina cu insultatul trupelor, eu ti-am pus o intrebare, nu te-am intrebat ce parere ai tu despre Three Days Grace si in primul rand daca mie imi place ce *** icepi tu sa comentezi ca prostul...LOL. si nu mai fi asa increzut k dupa cum se vede, e vai de tine...LOL.
Dupa cati de "Lol" folosesti se vede ca esti un om fara pic de imaginatie.Sa nu mai zic ca esti agramata.Ai ascultat si tu odata rock si crezi ca, cunosti totul despre el.Si pentru cultura ta, tdg canta rock alternativ
Mai copilas, cand am intrebat de trupa preferata de ROCK m-am referit la toate genurile si subgenurile...LOL.da ce poti sa faci nu toata lumea e ****** ca tine! LOL
Si tu daca n-ai fi o laba fara ochi ai vedea ca nu doar eu m-am luat de tdg, si nu e doar parerea mea.Dar clar o batuta-n cap ca tine nu poate accepta o critica.Si aici inchei ca n-are rost sa-mi bat capul cu o minte iluminata la bec ca a ta.
Fara suparare pentru ђคгยкค dar sunt total de acord cu tine
Nu pot spune ca am o trupa preferata dar imi plac: Placebo,Ramstei, Muse, Him,Halestorm, Likin Park, Skillet, Breaking Benjamin, Truda...mai sunt dar mi-ar fi lene sa continui sa mai scriu.
Pink Floyd, Creedence Clearwater Revival, Nirvana, Black Sabbath, The Who, The Doors, Metallica, Guns N' Roses, The Jimi Hendrix Experience, Emerson, Lake and Palmer, Aerosmith si altele.
Bagă acolo la listă: Disturbed, Korn, Godsmack, SOAD, Pantera, Rammstein, Nightwish. Si eu am ascultat 3DG o vreme, dar m-am plictisit repede de ei.
In schimb, am ramas fan trupelor scrise de mine mai sus.
E ca şi cum aş spune că e urât să spun despre manele că sunt un nişte jeguri, din moment ce nu am nici jumătate din fanii lui Guţă.
Măi,uite care-i faza, Guţă are şi el nişte fani, nu?(nu contează cum sunt ei)Guţă a muncit mai mult sau mai puţin pentru a ajunge unde e el acum, şi munca asta trebuie respectată chiar dacă e un jeg şi ce cântă el e fără rost.
Părerea mea.
Patricia444 întreabă: