Evanescence, Trooper si Vama.Nu pot alege una singura, pur si simplu imi plac toate 3 la fel de mult.
Carach Angren şi Mors Principium Est, chiar dacă mi-e extreeem de greu să aleg. Mă simt fascinată de fiecare melodie a lor, de fiecare dată le ascult. La Carach Angren îmi place că fiecare album are o poveste, iar la Mors Principium Est îmi plac enorm de mult intro-urile.
Voltaj! Au piese faine in romana si fiecare are un mesaj bun Pe langa asta, concertele lor sunt geniale! Canta live, publicul stie toate piesele..sunt geniali
Maroon 5, in general nu sunt o mare fana a trupelor, dar Maroon 5 imi place fiindca fac muzica buna si de calitate si au mult succes fara a iesi in evidenta prin scandaluri.
Iron Maiden. Pentru că mi se pare o trupă foarte autentică cu melodii absolut geniale.
Cred că e Children of Bodom, pentru că sunt epici. Versurile şi instrumentalul sună extrem de bine. O trupă de melodic death metal foarte genială.
Îţi las şi o piesă :
http://www.youtube.com/watch?v=VSlTJ9YHdr0
Linkin Park, nu fac eforturi sa faca muzica buna si nici nu devin comerciali ca altii
Deșii în topul trupelor mele preferate sunt mai multe,o voi alege pe cea cu cel mai mare scor,veche de când e preferată.(deșii am multe preferate,asta e cea mai specială pentru mine). Este vorba despre trupa Derdian,o trupă de simfonic power metal,prima pe care am auzit-o de acest fel,e o trupă din Milano, Italia, îmi place deoarece au versuri armonioase, complexe, cu povești în versuri, practic am atâtea motive s-o plac încât nici nu le știu pe toate.Caută pe youtube melodii ale lor, dacă vrei power.
Lala Band pentru ca tot timpul scot piese superbe, si fac si cover-uri bestiale.
One direction(cei mai frumosi cu niste voci de aur) si evanescence(au niste melodii superbe)
B.u.g. mafia deoarece spun ce simt atunci cand canta si sunt o trupa foarte unita de multi ani
anamaya78 întreabă:
KorpiklaaniV întreabă: