Mesajul melodiei este destul de simplu. Dorinta de emancipare a unei persoane diferite, tristetea pe care o sufera datorita prejudecatilor, frica ca nu va putea fi ea insasi. Astfel de trairi le au in general adolescentii, cum si melodia respectiva e dedicata adolescentilor.
Deci cel mai bine e sa ne urmam idealurile si sa lasa la o parte pe cei care ne inconjuara indiferent ca sunt familie, scoala, societate in general. Stii nu putem schimba lumea, dar putem alege in ce mediu vrem sa stam, cu ce oameni.
Dorinta de a te integra si a fi acceptat de societate cu totul ca esti diferit. Frica de a fi respins si neinteles... Sunt mai multe dar astea le-am gasit pe moment. By the way, e faina piesa
Doamne ce asculta tinerii din ziua de azi. Nu mai stasa te gandesti la acea melodie. Asculta si tu Rihanna, Eminem, 50 cent, Justin Bieber, Wiz Khalifa, Astia sunt buni nu ce asculti tu
Fiecare cu parerile lui, mie asta imi place, dar eu am intrebat cu totul altceva.
Nu ai autoritatea de a alege pentru cineva gusturile muzicale.
Mesajul melodiei este destul de simplu. Dorinta de emancipare a unei persoane diferite, tristetea pe care o sufera datorita prejudecatilor, frica ca nu va putea fi ea insasi. Astfel de trairi le au in general adolescentii, cum si melodia respectiva e dedicata adolescentilor.
Deci cel mai bine e sa ne urmam idealurile si sa lasa la o parte pe cei care ne inconjuara indiferent ca sunt familie, scoala, societate in general. Stii nu putem schimba lumea, dar putem alege in ce mediu vrem sa stam, cu ce oameni.