Plictisitor, jalnic dpv tehnic si componistic. Ia un PR de-aici - https://www.youtube.com/watch?v=bmtbg5b7_Aw
Mi-am adus aminte ca de la Starset stiam deja melodia My Demons, si imi place mult, am mai ascultat cateva si sunt faine, imi mai place si Let it die.
Acum ar urma partea in care eu spun ca nu-mi place, nu?
Glumeam Imi place muzica rock dar nu ma uit la videoclipuri cand o ascult... Iti recomand Linkin Park si Starset. Ascult des melodii de la aceste formatii.
PS: Imi place mai mult melodia lui KodrutZ
Si mie imi place melodia lui KodrutZ, si o sa ascult melodii de la formatiile recomandate de tine.
Ok Si multumesc pentru comentariul de la amv :'>
Am ascultat de la Linkin Park doua melodii, Lost in the echo si Castle of glass si mi s-a facut pielea de gaina. Mai ales la Lost in the echo. Toate melodiile de la Linkin Park sunt asa? Ca imi plac mult.
Multe sunt faine Mie imi plac Numb si Castle of Glass
Am ascultat si melodia Numb, si mi-a placut mult si m-a impresionat, se pare ca Linkin Park a devenit noua mea trupa preferata. Am vazut ca ai mai zis si de Starset, o sa ascult acum si de la ei cateva melodii sa imi fac o parere.
Foare tare melodia,multi urasc roku, spun ca e satanist, dar eu nu cred, iubesc roku dar cine sa inteleaga...
Din pacate un final trist, dar asa ii si realitatea no?
Idkidk întreabă:
alindragos322 întreabă:
Idkidk întreabă:
Idkidk întreabă: