În primul rând, urăsc vedetele super-populare și comerciale.
De obicei nu mă interesează cum arată artistul respectiv, dar trebuie să recunoaștem, Bieber are fața aia de gay **** pe care o recunoști de la o poștă.
Și nu în ultimul rând, muzica. Nu suport muzica pe care o cântă Bieber. Pur și simplu nu îmi place. Versurile sunt banale și cretine, linia melodică la fel, și vocea e de constipat. Nu pot găsi nimic de apreciat la Justin Bieber. În concluzie, nu e genul meu. Nici la cum arată, și nici cum cântă. Și să nu mai spun că are niște fani...penibili. Ca el.
Cartea nu se judeca dupa coperta! Asta e principiul pe care merg eu in viata Teoretic, Justin Bieber este un adolescent ca toti altii.La el,imi place vocea,pentru ca daca stam bine sa ne gandim,are voce frumoasa! Nu conteaza ca e Gay[cum se spune].E plina lumea de Gay! Acum sincer vorbind! Nu e nici primul,nici ultimul baiat care "face" chestia asta! Asta e democratia! Deci, pentru mine, Justin canta frumos si atat.Pa-pa!
Stiu ca nu e bine sa judeci cartea dupa coperta dar chestia e ca nici mie nu prea imi mai place cum canta.
Pentru ce ai nevoie de varsta ca sa iti spui parerea?
Uneori varsta poate spune totul.
Pai ce tie iti place acel taran? E cea mai urita si strasnica vedeta de pe terra nu ne place cum cinta nu ne place fata nu ne place comportamentul nu ne place cum vorbeste nu ne place ca se face cel mai tare dintre toti nu ne place fata lui de fata bata si multe altele nu ne place...
Mai,am auzit multa lume care spunea ca nu le place nu stiu ce imi placea la el... Aveti dreptate, nici mie nu imi mai place e mai nasol ca la inceput.
1.Zici ca e spanzurat de bile cand canta.Are voca aia de catea drogata...
2.Are 16 ani si arata ca un retard mintal nespalat la creier.
3.Toate fetele intre 8-14 ani sunt innebunite dupa el si decat fetele
ii sunt fani
4.Bieber ar trebui spanzurat cu firu' de la mouse la cum canta.
Bellee întreabă: