Afla ca totul e relativ. Ce tie ti se pare de rahat altora li se pare fain. Probabil te referi la manele, majoritatea asculta la petreceri pentru ritm (d'aia ii zice muzica de petrecere).
Probabil asculti rap sau rock iar ce tie iti place si pare interesant, altora nu le place
Pentru ca ''muzica lor'' trece prin mai multe lucruri ca sa fie ''mai frumoasa''.
Pentru ca manele.
Pentru ca versuri stupide si trupe stupide.
Pentru ca n-au auzit de trupele vechi si bune si chiar daca aud nu asculta pentru ca ''e galagioasa si ma doare capul''.
Pentru ca preferatii lor cantareti nu au voce si ei habar n-au cat de greu si ce voce iti trebuie sa canti rock si metal(+ toate subgenurile ).
Pentru ca ii numesc de rockeri ''satanisti'' si ''atei''. Eu ascult, dar nu sunt.
Si nu mai stiu motive
Pentru că nu mai apar oameni noi care să fie extraordinari, şi ascultă ce apare acuma.
Majoritatea nu ştiu cine e Freddie Mercury, n-au auzit nici o melodie de la Beatles sau Elvis, îi consideră pe Rolling Stones nişte moşi senili, şi sunt mulţi care ascultă Michael Jackson, doar datorită faptului ca a murit în 2009 şi că a devenit ultra-fenomen-mondial ca după lansarea Thriller.
Apoi mai sunt trupele de rocker înfiinţate prin '80, care-au îmbătrânit, trebuie' să recunoaştem, care nu au mai scos albume noi la fel de bune ca la început (mă refer la unele, nu la toate).
Eu încă aştept să apară următoarea legendă, următorul titan. Come on generaţiile de din-naintrea noastră au avut toate unul! Mi se pare curd lol.
Şi, ca un sfat. Nu mai judeca muzica. E muzică oricum ai lua-o. Toţi artiştii pun suflet în ceea ce fac (mai mult sau mai puţin). Lucrează şi ei, oferă ce se cere. Nu-i poţi condamna. E naşpa să numeşti muzica "de rahat" fiindcă nu-ţi place.
"Exită muzică de rahat" e un adevăr general valabil.Da mă, de asta îmi este frică: că în 10-15 ani vor fi doar coarde precum Minaj...dar hey, asta se va cere. Oamenii trebuie educaţi, trebuie să le spui că sunt proşti, să-i faci să-şi pună întrebări, să realizeze că au gusturi de căcat.
Cum zici tu. Dar muzica bună așa cum o vedem noi n-o să dispară niciodată. Legendele nu mor. Acum 60-70 de ani rockul era considerat nașpa. Cândva și Elvis și Michael au avut ca fani doar adolescente disperate. Era o vreme când nimeni nu le dădea celor de la Beatles vreo șansă.
Fiecare om are propriile gusturi, daca ceilalti nu au gusturile tale nu inseamna ca asculta muzica de rahat