| vanny2000 a întrebat:

Ma numesc Vanessa.Am 12 ani si, impreuna cu o fata(Andra)vrem sa ne facem o formatie.Ne puteti ajuta cu un nume de formatie? Noi cantam si rock si mai multe! Daca va ajuta cu ceva numele nostru de scena este Vanny(eu); Dede(Andra)...Plz... ajutor!

12 răspunsuri:
| FreelancerTony a răspuns:

Vande? Dessa? Dandy?

| Squmppaaaa a răspuns:

RockInMyLife
muzicaandDance
RockinTheWorld big grin

| andyanimefan64 a răspuns:

Buna! Parerea mea :
- Devanny

| missReckless a răspuns:

Smothering
The decayers
The Untagged
Gloves for the greens
Cam asta pe moment. Vezi care ţi se pare că sună mai drăguţ.
Sper că ştii ca pentru o trupă ai nevoie de instrumente şi de mult talent.
Succes.

| TeoPT a răspuns:

Ce rock măi copile?
Două fetițe cu fustițe, cu poze cu Justin Bieber la avatar, și ele își imaginează că au mare talent și vor să cânte rock. laughing
Dacă într-adevăr ai talent îți vei găsi numele trupei în funcție de preferință. Și, dacă voi cântați karaoke nu înseamnă că sunteți o formație. Pur și simplu, cântați. Toată lumea face asta și nu mai are nevoie de nume și alte rahaturi. Învățați voi ce e cu adevărat muzica (În nici un caz Justin Bieber), învățați să cântați la instrumente, strângeți încă vreo doi colegi și abia apoi discutăm. Nu așa.
Cam multe vise.
Baftă

Răspuns utilizator avertizat
| 69LightAfterDark69 a răspuns:

Nu stiu... eu deja am o formatie. si la noi a fost foarte greu sa ne decidem la un nume(mai ales ca noi cantam rock) gadeste-te la un lucru misto in engleza care sa fie potrivit. Atata timp cat nu ti-am auzit catecele nu pot sa zic ce nume sa iti pui. Succes:*

| missReckless a răspuns:

@ 7h30: Bine punctat!
Dar dacă ele vor ''rock'' a la Bieber, cine suntem noi să judecăm? laughing

| vanny2000 explică:

7h30 nu suntem simple "copile" cum ne zici tu! Eu cant de la varsta de 3 ani.Stiu sa cant si la pian de 5 ani si la chitara de 4 ani.Asa ca nu imi spune tu mie ce inseamna muzica.Fac si eu canto in Bucuresti.

| 5FireItUp5 a răspuns:

Colors,raimbow,black&white rainbow,gravity parca,no gravity,wild beanz,wild beanz cafe, fishbone, storm...alege care ti se pare dragut si succes cu trupa!:*

| 69LightAfterDark69 a răspuns:

App... nu ai cum sa canti de la 3 ani e imposibil! in 1 rand nimeni nu iti pune chitara in brate cand ai invatat doar 3 cuvinte sa zici. nu neg faptul ca esti talentata. dar... sa zic. macar mai adu-ti o prietenahappy si mult succes in continuare!

| vanny2000 explică:

Nu am zis niciodata ca eu cant LA CHITARA de 3 ani...eu cant din voce de trei ani. daca unii sunt invidiosi n-au decat dar sa stiti ca unii copii pot avea o voce frumoasa de pe la trei, patru ani...