| Iconaru_Madalina_1978 a întrebat:

Ok deci sunt la o scoala si vreau la alta sunt la o scoala gimnaziala si vreau la una de muzica P.S.:La scoala asta la care sunt acum am un coleg care e clovnul clasei, unul care injura intruna si unul care enerveaza toata clasa si acum cateva saptamani incepea sa ne ciupeasca si ce sa vezi! Incepe sa ii ciupeasca si pe aia mici adica copii de clasa 0 si 1 si 2 si 3 dar restul baietilor sunt normali si la fete am 2 una e Vali si una Georgiana si mai e una Denisa Vali:tipa intruna zice ca e sefa clasei si ETC. Georgiana:tipa de te dor urechile si in final Denisa:si ea face pe sefa la fel ca Vali si tipa intruna! De ce vreau sa ma muttongueentru ca pentru ca am descoperit ce vreau sa ajung si pentru ca la scoala asta sunt multi batausi mai ales ca unul Alex incepea sa injure toate clasele si sa lua la bataie cu cine apuca! Deci ce sa fac?

Funda! Urgent!

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Intai verifica printr-un profesor de la scoala de muzica daca ai voce si daca ea poate fi modelata. In acelasi timp poti sa lupti impreuna cu parintii si cu profesorii impotriva idiotilor.

1 răspuns:
| ioanamaria2001 a răspuns:

Ai gresit categoria plus ca exista tipuri de colegi si mai rai asa ca soarta.