Toţi se înţeleg atât de bine, încât îşi ating reciproc anusurile după fiecare concert.
Pai,Niall si Liam,Louis cu Harry, dar astea sunt cele mai "cunoscute" din trupa, ei toti se inteleg foarte bine, asa numitele bromances sunt :
Niall si Liam = Niam Horayne
Niall si Louis = Nouis Toran
Niall si Zayn = Ziall Halik
Niall si Harry = Narry Storan
Harry si Louis = Larry Stylinson
Harry si Zayn = Zarry Stalik
Harry si Liam = Lirry Stayne
Liam si Zayn = Ziam Mayne
Liam si Louis = Lilo Pominson
Zayn si Louis = Zouis Tomlik
Lumea zice ca sunt gay, dar daca esti Directioner stii mai bine!
Sincer,cate intrebari despre retardatii de la 1D o sa mai vad? Muriti maaaa! http://s3.amazonaws.com/mfw/image_post/3/original/3.png
O sa te bantui din mormant!
De ce?
Dar tu de ce vrei moartea cuiva?
Nu vreau moartea,dar m-am saturat sa aud:
ONE DIRECTIIIOOONN! Ce dragut e Harry, ce hot e Zayn, poze peste tot, si vezi peste cativa ani ca o sa apara alti justin bieberei ca astia, si lumea o sa fie iar obsedata de ei.Ce e asa cool la ea? Au scos si ei 3-4 melodii si gata, cand sunt alte trupe care merita mai multe laude, care chiar au ramas in istorie, nu tipii "papuselele" astea care in cativa ani o sa dispara.
http://data.whicdn.com/......_large.jpg
Cate cantece ai vrea sa aiba, trupa a fost infiintata acum 2 ani, 1 album cu 15 piese, inca 4 care nu sunt pe album, si mai fac unul cu 12 melodii, eu o sa ii ascult in continuare, si nu iti fa tu griji ca suntem destui fani si no sa dispara, da gata nu vreau sa ma cert cu tine ca n-are rost
O voi aia cei comentati de rau... dati'ne domne pace... tu haterule, tu
Nu mai are rost sa zic ce a zis 8SweetHeart8
Si daca mai zice cineva de ei ca sunt gay... o sa va bantui noaptea cu un topor la gat
Eu una te astept, dar nu te sfatuiesc.
Nu mai bine iti dai singur un cutit in inima sa'mi usurezi munca? Go in the hell
De ce trebuie? ca zici tu? cine esti TU? ca sa decizi in locul meu ce sa ascult? Doar pentru ca nu-mi place lalaiala aia? GTFO!
Nu te pune nimeni sa'i asculti, da? Dar daca noua ne place nu trebuie ca tu te iei de noi Cum eu nu'ti critic muzica, de ce sa mi-o critici tu? Cine te crezi frate... noua ne plac, ii iubim mai bine zis si nu vad de ce ar trebui sa te intereseze asta, vezi-ti de viata fraiere si lasa'ne in pace
1.Sunt fata.Deci fraier esti tu, sau fraiera.
2.Nu am nimic cu voi, doar ca ma enerveaza obsesia asta prosteasca pentru niste papusele Barbie+plus ca ei nici nu stiu ca voi existati, si voi sunteti atat de exasperate, iar pe ei ii intereseaza doar profitul, like-uri pe youtube si facebook+ ca e mult prea comerciala.Repet,n-am nimic cu noi, nici cu muzica comerciala, doar ca mi se pare EXAGERAT sa vad 1D peste tot, si atat "iubire neconditioanata", dar ma rog, asta e parerea mea, cateodata trebuie sa stii sa respecti o parere.
anonim_4396 întreabă: