| JeffRider93 a întrebat:

Hey,TPU.Pentru cei care au auzit de trupa BVB (Black Veil Brides),ce aveti cu ei? :]] Adica,canta bine si arata bine (nu-s gay).Sau, sa va iau altfel.De ce ii criticati? :] Nu luati intrebarea ca pe o insulta, cei care nu suporta trupa.

Răspuns Câştigător
| iDizzySmile a răspuns:

Exact,deci sunt chiar super tari, muzica lor ma inspira, nu trebuie sa fi psihopat sa o asculti, sincera sa fiu...toti retardatii ii critica, inteleg ca poate nu le place dar sa tina pentru ei.

| JeffRider93 explică (pentru iDizzySmile):

Exact. :]] Ca in fotbal. Daca nu tin cu o echipa, o injura.Serios,fratilor.Maturizat-iva -.o Macar ei au o cariera si sunt staturi internationale :]]

11 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Bai, dar o chestie nu inteleg eu. Ce aveti voi, oameni buni, cu critica? De cand nu mai au voie oamenii sa-si exprime opinia decat daca este de bine?

Baga aici la cap: Fiecare are dreptul la parerea lui despre Black veil brides si fiecare are dreptul sa si-o exprime. Tu ai dreptul sa fii de acord sau sa nu fii de acord cu respectivele pareri. Insa nimic din lumea asta nu-ti da dreptul sa interzici parerile negative. Asta e o tampenie. "De ce ii criticati?" Uite asa bine, e parerea lor. Care-i problema ta?

| JeffRider93 explică (pentru TeoPT):

:]] N-am nici o problema.Doar ca, zau fratilor, ce aveti cu ei? :]] Fiecare e liber sa-si exprime sentimentele prin muzica.Parerea mea. :]

| TeoPT a răspuns (pentru JeffRider93):

Eu n-am nimic cu ei, in afara faptului ca au un look de tot rahatul. Dar cum am zis, fiecare are parerea lui. Daca parerea cuiva despre ei e proasta, asta e. Get over it.

| Wøodenpints a răspuns:

Aspect - penibili, slăbănogi cu haine mulate de femei, machiaj mult prea exagerat şi bine pus la punct, doar pentru imagine şi nimic mai mult. Dacă cei de la KISS arătau bine cu vopseaua aia pe faţă, nu înseamnă că le stă bine la toţi păpuşeii.

Muzică - praf. Voce oribilă de scremut pe toaletă, versuri penibile, instrumental simplu, monoton, repetitiv şi care nu vine cu absolut nimic nou în metal.

Asta este argumentarea mea, ca să nu spui că am ceva cu ei degeaba, sau doar pentru că e cool să-i insulţi.

Aş mai pune şi supraaprecierea trupei, cu toată reclama în plus care li se face. Sunt o mulţime de trupe net superioare lor, care au rămas în anonimat.

Şi hoarda de fani obsedaţi după ei (în special după solist, pentru cum arată), care au impresia că ştiu cu ce se mănâncă rock-ul şi nu există trupe mai bune.

| Vans a răspuns:

Nu-mi plac.Mai ales vocea lui Andy şi faptul că vor să pară foarte duri mi se pare penibil.Ei îs doar nişte mâzgâliţi pe faţă

| JeffRider93 explică (pentru Vans):

Mda,si asta.Nu lua in nume de rau, dar, ei au o cariera.Si,Andy e un "inger" pentru. unele adolescente.Si pentru mine, chiar daca sunt baiat :]] Nu te supara puppy dog eyes

| Vans a răspuns (pentru JeffRider93):

Nu mă supăr, mă, ce naiba!
Asta e ideea, nu asculţi muzică pentru că ăla e înger.O asculţi pentru că-ţi place.

| JeffRider93 explică (pentru Vans):

Da.Nu-s gay, dar ei arata bine :]] Dar, cam exagereaza cu machiajul in in video-uri.Dar, asa, au voce.

| Vans a răspuns (pentru JeffRider93):

Mie nu-mi plac.Ca instrumental nu-i chiar atât de rău, în unele melodii, dar au o imagine care nu se potriveşte cu ceea ce cântă ei.Par oameni falşi

| KristalPop a răspuns:

Revin cu ce am zis de nenumărate ori că nu mi-e greu să dau copy-paste:
Pentru mine Black Veil Brides sunt foarte... (nu ştiu cum să le zic) cocalari metal.
Haine mult prea pompoase.
Mi se par foarte săltăreţi pe scenă la concerte.
Au un stil de a se prezenta şi o masă de fani destul de cretină.
Ăia de sunt fani hardcore sunt foarte tembeli, până şi pe cei care îi cunosc direct şi nu doar din auzit.
În schimb, au nişte melodii chiar bine legate.
Nu-mi plac tipii cum arată, cu atât mai puţin felul lor de a cânta.