| Katherine3003 a întrebat:

Stie careva vreun site pe care sa gasesc malodiile lui J Balvin traduse in romana gen "en lo oscuro", "sola", "sobrenatural" si multe altele? sau daca cineva stie sa le traduca, as fi foarte recunoscatoare.

7 răspunsuri:
| JustSmileK a răspuns:

Nu sunt in romana. Dar poti incerca sa traduci cat de cat cu google translate ca sa-ti faci o idee despre ce e vorba in melodii.

| Katherine3003 explică (pentru JustSmileK):

O idee despre ele am, ca stiu si eu putina spaniola. Dar cunostintele mele sunt cam limitate si nu pot sa te traduc in intregime, iar google translate nu traduce corect. Oricum, multumesc pentru sfat

| JustSmileK a răspuns (pentru Katherine3003):

Da stiu, le traduce aiurea rau laughing, dar ziceam asa ca sa iti faci o idee.

Pai, o idee mi-am format de multhappy "Sola" am reusit sa o traduc doar pe jumatate, dar la "Sobrenatural" nici macar nu am gasit versurile. Ma cam enerveaza ca face atata publicitate melodiei Tranquila si uita sau nu se intereseaza de celelalte, care dupa parerea mea, sunt intr-o oarecare masura, mult mai reusite

Da sa stii, si En Lo oscuro mi se pare mult mai buna ca Tranquila, dar na, daca aia a prins bine la public, ce sa facem. Si sunt multe melodii in general mult mai frumoase ca astea ce se difuzeaza pe la radio sau tv care sunt lasate in voia sortii.

Deci, in concluzie trebuie sa ma apuc serios de cursurile de spaniolalaughing ca numai asa voi putea traduce complet ceea ce doresc

Sa stii laughing. Bafta! tongue