| Krissツ a întrebat:

stiti cumva din intamplare o melodie : pai am ascultat ieri o melodie pe net si acum nu o mai gasesc si nu mai stiu refrenul nimica nici o strofa dar stiu ca era din 2010 in semtembrie nu stiu ce zi imi fine si era 2 baieti unu mai,,rapar,, si celalalt nu stiu cum si in mijloc era o fata care semana cu aia din,, bona mea e un vampir Sarah,, si era imbracata cun fel de,, rochie,, rozalie cam asa si sfarsitl se termina de la melodie cum ca cei trei au plecat in 3 masini sad sincer nu cred ca ati inteles,,scrisul meu,, si,,exprimarea,, asta este nu prea stiu sa ma exprin oral asa de bine, dapoi in scris imi fine daca stii melodia dupa,, exprimarea mea corecta,, dau o funda mare mare mare acelui/a care stie melodia, multumesc si sper ca nu aud jignir cu privire la,, exprimarea mea,, sad Multumesc inca o data ceau ceau happy :*

Răspuns Câştigător
| Seby90 a răspuns:

Nu are nimeni cum sa iti gaseasca melodia. Pentru ca nu stii sa dai detalii. Ceea ce ai vazut in videoclip nu ajuta pe nimeni, un refren, juma de titlu etc ar fi fost de ajuns.

Consulta-ti historyul de la browser, sau de pe youtube. Este in ambele parti.

Succes.

Mai citeste o carte si lasa atatea filme si aberatii care le privesti la pc. Nu vezi in ce hal te exprimi?

12 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Nu poti sa te exprimi oral? Dar in scris o faci bine?

Ehm... what?

| Krissツ explică (pentru Seby90):

Mmm v-am spus nu accept jigniri cu privire la,, exprimarea mea,, sad sti raspunsul sau ba cu privire la intrebarea mea care conteaza mult mai mult ca si,, exprimare,,? :@

Nu ti-am cerut parerea de exprimare, ti-am cerut raspunsul nimic mai multwinking

| Seby90 a răspuns (pentru Krissツ):

Unde te-am jignit?

Pai nu mai jignit dar eu ti-am cerut raspunsul altceva nimic intelegi? Poate tu stii mai bine ca mine,, totul,, ca esti mai mare sau nu stiu imi fine nu conteaza asta dar na, pai de ce ai tu cont pe TPU? Eu am ca sa-i ajut cum pot pe ceilalti nu sa stau la povesti in legatura cu exprimarewinking sa nu crezi ca imi bat joc de tine sau ceva doar iti explicam asa,, prieteneste virtual,, si nawinking sa nu te superi pe mine ok?

I'm sorry but you can not know anything about me you've done a worse opinion of me that does not really know how to express myself but this one is not perfect so that you can not have you,, mice library, or something to tell others what and how, i am a stubborn nature, and teach well but others stay with nose in the book and read the morning until the next day that is not good, however i within hours, days, week, months and years will be like you, smart Earth, so do not worry about others or me

Decenii poate pana sa fi ca mine.
Aparent nici in engleza nu te poti exprima! Cool.

Cartile nu trebuie sa le tocesti, ci sa le citesti, vorbeam de lectura nu de manuale. Iti imbogatesc vocabularul.

Opresc disctuia aici ca intram in patetic si nu are rost. Exprima-te cum vrei, pana la urma nu stiu de ce m-am alarmat.

happy O seara buna.

Pai vezi ca esti,, sorece de biblioteca,, happy si da si engleza mea c-am scartie putin sau mai mult ca na la engleza invat uitandu-ma la filme englezesti si la romana mmm recunosc nici pe aia nu prea o stiu asa de bine ca mai,, pocesc,, cuvintele recunosc sad asta este deci,, it`s over game,, laughing ceau sper ca nu te-am suparat sad asa sunt eu urasc faptul ca cu cei din jur nu ma prea pot intelege straight face ceau

Soarece de biblioteca?
Nice. Dupa ce inveti sa te exprimi invata sa nu asumi.

Bine atunci cum vrei sa-ti zic daca esti mai bun ca mine la exprimare decat,, soarece de biblioteca,,? ca n-ai vazut pentru tine cea ce spui poate nu-i nimica dar pentru mine mi se pare fain happy scuze daca te-am facut,, soarece de biblioteca,, sad ceau

| Krissツ explică (pentru Krissツ):

Sper sa fi happy pentru ca ti-am dat funda ceau

Nu are nimeni cum sa iti gaseasca melodia. Pentru ca nu stii sa dai detalii. Ceea ce ai vazut in videoclip nu ajuta pe nimeni, un refren, juma de titlu etc ar fi fost de ajuns.

Consulta-ti historyul de la browser, sau de pe youtube. Este in ambele parti.

Succes.

Mai citeste o carte si lasa atatea filme si aberatii care le privesti la pc. Nu vezi in ce hal te exprimi?

| aveam14ani a răspuns:

Nimeni nu are cum sa iti regaseasca melodia.

Sorry.straight face