Nu are nimeni cum sa iti gaseasca melodia. Pentru ca nu stii sa dai detalii. Ceea ce ai vazut in videoclip nu ajuta pe nimeni, un refren, juma de titlu etc ar fi fost de ajuns.
Consulta-ti historyul de la browser, sau de pe youtube. Este in ambele parti.
Succes.
Mai citeste o carte si lasa atatea filme si aberatii care le privesti la pc. Nu vezi in ce hal te exprimi?
Pai nu mai jignit dar eu ti-am cerut raspunsul altceva nimic intelegi? Poate tu stii mai bine ca mine,, totul,, ca esti mai mare sau nu stiu imi fine nu conteaza asta dar na, pai de ce ai tu cont pe TPU? Eu am ca sa-i ajut cum pot pe ceilalti nu sa stau la povesti in legatura cu exprimare sa nu crezi ca imi bat joc de tine sau ceva doar iti explicam asa,, prieteneste virtual,, si na
sa nu te superi pe mine ok?
I'm sorry but you can not know anything about me you've done a worse opinion of me that does not really know how to express myself but this one is not perfect so that you can not have you,, mice library, or something to tell others what and how, i am a stubborn nature, and teach well but others stay with nose in the book and read the morning until the next day that is not good, however i within hours, days, week, months and years will be like you, smart Earth, so do not worry about others or me
Decenii poate pana sa fi ca mine.
Aparent nici in engleza nu te poti exprima! Cool.
Cartile nu trebuie sa le tocesti, ci sa le citesti, vorbeam de lectura nu de manuale. Iti imbogatesc vocabularul.
Opresc disctuia aici ca intram in patetic si nu are rost. Exprima-te cum vrei, pana la urma nu stiu de ce m-am alarmat.
O seara buna.
Pai vezi ca esti,, sorece de biblioteca,, si da si engleza mea c-am scartie putin sau mai mult ca na la engleza invat uitandu-ma la filme englezesti si la romana mmm recunosc nici pe aia nu prea o stiu asa de bine ca mai,, pocesc,, cuvintele recunosc
asta este deci,, it`s over game,,
ceau sper ca nu te-am suparat
asa sunt eu urasc faptul ca cu cei din jur nu ma prea pot intelege
ceau
Nu are nimeni cum sa iti gaseasca melodia. Pentru ca nu stii sa dai detalii. Ceea ce ai vazut in videoclip nu ajuta pe nimeni, un refren, juma de titlu etc ar fi fost de ajuns.
Consulta-ti historyul de la browser, sau de pe youtube. Este in ambele parti.
Succes.
Mai citeste o carte si lasa atatea filme si aberatii care le privesti la pc. Nu vezi in ce hal te exprimi?
AntonioFaraBaniDeRas întreabă: