| Waffle_6155 a întrebat:

sunt curioasa daca exista fani One Direction in Romania, daca da, am putea si noi sa-i promovam mai tare, eu i-am intalnit in Londra anul trecut si de atunci am devenit o mare fana. Ce ziceti?

8 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Cui nu-i plac hipstereii la proțap?

| xCatastrophe a răspuns:

Proud to be a directioner, problem?

| FadetoBlack a răspuns:

Bunăă
eu nu sunt curioasă de fani şi aşa şi nu sunt curioasă de acestă trupă
cât mai vrei să-i promovezi, măi?
Sunt deja prea promovaţi, deşi au o muzică de căcat, scuze dar chiar aşa e.
oh go on promovaţi pentru nişte fetiţe oh go on
Pa, Pa!

| Soowhaat01 a răspuns:

Normal că există. Eu una vreau să zic că îi URAM la început. De ce? Pentru că auzisem zvonuri, dar care niciodată nu poți știi dacă sunt adevărate. Și acum, sunt o mare fană puppy dog eyes. Am început să citesc povești cu ei pe pagini pe facebook, și de atunci îi agreez mai mult.

Apropo, ai fost o norocoasă că i-ai întâlnit. Eu doar visez așa ceva laughing

| Pandicorn123 a răspuns:

I`ai intalnit? nNorocoasooo... Asa, si daaa, sunt o multimee de directioneri in Ro. Adica, ne inmultim ca ciupercile dupa ploaie... Hi hii devil, Vad ca acum au inceput sa fie mai prmovati, In revista Bravo apare de fiecare data un poster cu ei, Adevarul e ca i-am si innebunit pe aia de la Bravo cu 1D sa puna poster laughing

| jedfan a răspuns:

Da stiu la ce te referi cand vrei sa spui sa ii promovam.Sa ii promovam in Romania unde da chiar au fani daca intri pe Site-ul revistei Bravo vei vedea numai fane care cer postere cu One Direction.big grin Si pe facebook sunt doua pagini romanesti mai vizitate (ale trupei) si pagini romanesti pentru cate un baiat din trupa. Si nu au o muzica de cacat.Asa mi-a spus un coleg de la mine din clasa cand nu ii cunosteam sau nu vroiam sa ii cunosc, dar dupa aia am intrat pe youtube si mi-au placut doua melodii acum am 33 de melodii cantate de ei si imi plac toate.Si vreau sa vina in Romaniasad si sa merg la concertul lor.

| adeadelina9998 a răspuns (pentru jedfan):

WOW! 33?! De unde atatea?laughing

| jedfan a răspuns (pentru adeadelina9998):

Pai au cam 14-15 pe album si restul sunt cele cantate la x factor si nu sunt multe am alti "idoli" Jedward mai putin cunoscuti ...mult mai putin si au doua 3 albume pana acum si au cam 90 de melodii plus cele puse pe youtube individual de ei ...cover