Nu ai spus ce gen muzical, in fine
Ce as face eu daca m-ar atrage atat de mult cantatul si asta ar fi singura mea sansa din lume sa fac acest lucru, adica aceasta singura oportunitate ivita.
Nu ai spus nici daca aceasta trupa este de amatori sau profi, si nici care crezi ca este nivelul tau, caci poate n-ai talent, sau poate ai din plin?
In fine trecand peste presupuneri eu as face asa:
as cauta in orasul in care stau un studio audio profi sau semi profi, m-as intelege cu aia sa inregistrez o acapella, sa lua un instrumental la alegere cu stilul muzical care imi place si as inregistra peste acel instrumental, atentie gasesti pe Youtube instrumentale la piesele cele mai cunoscute cam indiferent de gen, aceasta metoda poarte denumirea de COVER.
I-as spune inginerului de sunet apoi sa aranjeze cat de cat acolo vocea mea peste acel instrumental, apoi sa mi-o salveze cu tot cu instrumental pe un stick, dvd etc asa la rece (nemasterizata), i-as plati omului 50-100-150 de lei (depinde de cat denamuri proaste-s studiourile astea pe inregistrat cateva minute) si as da trupei apoi ceea ce am inregistrat cu mentiunea am cantat LIVE sau uitati cum cant eu nemasterizat etc
Hah, am integistrat pe telefon și mau primit, am cumpărat un Sennheiser XS1 și facem muzică acum
Si unde te-au primit si unde canti la cluburi de manele
vezi ca stai de vorba cu unul care are ceva ani de stat prin studiouri cu bani putini (scule ieftine) nu ajungi niciodata departe in muzica, dar poate tu esti o exceptie