| Girl951 a întrebat:

Sunt singura care atunci cand e trista se refugiaza in camera ei, cu castile pe urechi ascultand muzica? De ce oare muzica ne ajuta sa evadam din lumea asta? Ce ne-am face fara muzica? Eu una nu pot sa stau 2 ore fara sa ascult macar o melodie.P.S: Precizati si genul care va caracterizeaza. ( eu ascult rap ).

6 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Si eu ascult muzica mai mereu.Deobicei rock.

| Lexiiiiiiiiii a răspuns:

Da, intr-adevar, muzica ne ajuta sa evadam din lumea asta, prin simplul fapt ca atunci cand ramai fara cuvinte...cand te socheaza lumea asta. muzica vorbeste in locul tau! iti arata partea plina a paharului. te linisteste, iti da o buna lectie de viata. te ajuta sa uiti de probleme. Si eu atunci cand sunt trista ascult muzica si ma simt mai bine. happy

| JustMusic a răspuns:

Nu esti isngura, eu si majoritatea adolescentilor facem asta, ba chiar si adulti.Eu fara muzica nu pot sa traiesc, aud muzica si in trafic, adica imi fac in minte un negativ din toate sunetele care ma inconjoara reduc volum si e liniste pe langa mine.Eu ascult muizca cand ma culc nu pot sa dorm daca nu ascult cateva melodii, ma tresesc primul lucru e sa dau drumu l amuzica de pe telefon, ascult muzica cand sun t trista, cand sunt nervoasa sau vesela, deci mai tot timpul, ascult muzica si cand imi fac temele.
Imi place muzica dance, pop dar ascult tot felul de muzica si depinde de cum ma simt, playlist-ul meu cuprinde cam toate genurile de muzica.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Nu esti singura, dar eu nu as folosi termenul refugiaza.

| JomelaMaya a răspuns:

Pai si eu fac asa de obicei cand sunt trista imi pun castile in urechi ma pun pe pat si incep sa ascult muzica. Pentru ca incep sa ma gandesc la diferite lucruri care imi schimba starea. [ Eu una ascult pop, dance-depinde de starea mea]winking. [ dar si rap cateodata happy ].

| Vans a răspuns:

Pentru că din ea îţi iei unele surse.Muzica te ajută şi te şi educă.
Că ziceai de genuri: eu ascult rock/metal şi rap. Astea în general