Asta au spus si cand au venit cei de la AC/DC si vad ca nu s-a intamplat nimic pana acum. Stai linistita, nu se va intampla nimic. A avut 13 concerte pana acum si va mai avea 58. Nu cred ca Romania e tocmai locul in care ar vrea sa vina Diavolul.
Nu aduce diavolul, aduce chestii mult mai rele. Să spunem că miile de fani obsedați (deși nu înțeleg ce vedeți la ea) care țipă în gura mare pe stradă și care-și fac simțită prezența și pe TPU pot fi un exemplu bun. A venit și lady caca în Românica noastră.
Politica de marketing! Sa fim seriosi, ai vazut un artist religios foarte cunoscut? Eu de asta nu o suport pe Gaga! Tot ce face este pentru marketing, ca sa fie tot mai populara.
Salut...Mi se pare absurd faptul ca ea ar aduce diavolul.Pur si simplu asa e stilul ei tipator si infiorator.Da asa e un om normal ca si noi ..De exemplu in 2009 cind ea interpreta piesele : just dance,love game, poker face, avea o tinuta normala, si atunci nimeni nu zicea de diavol, dar acum brusc asa e...Un sfat, nu crede toate prostiile astea, du-te la concert si savureaza muzica ei
anonim_4396 întreabă: