Pai stai asa, ne intrebi daca ne place, spui ca e fiecare cu parerea lui, dar fara comentarii urate? Si daca parerea mea e una proasta, sa mi-o zic, fiindca asta ai cerut, sau sa nu o zic, fiindca nu vrei comentarii urate? Lamureste-ma.
Se referă, cred, la a-ți exprima părerea civilizat și argumentat, cum e răspunsul de dinaintea ta și la a nu jigni sau insulta.
N-are cum sa-mi placa asa ceva, e muzica (,) comerciala, e pur si simplu urat, baietii aia nu pun "suflet" in muzica, plus ca e extrem de usor de cantat, asculta o piesa de metal sa vezi care-i mai grea s-o canti, conteaza si asta pentru cineva cu putina minte si cultura generala.Lor le compune altcineva melodiile, ei sunt doar de fatada, marionete cum ar veni, nu au nici un talent.Am incercat sa vorbesc cat mai civilizat. Apropo, uite un meme care sa descrie intrebarea ta. http://memegenerator.net/instance/34253627
Nici macar nu am ascultat aceasta trupa.Ce gen muzical canta? Sincer, n-am vrut sa prapadesc un click pe asa ceva...Deci,lamuriti-ma,ce-i cu One Direction?
Pff...e o trupă comercială formată din 5 ****. Nimic special, un fel de Justin Bieber x 5.
Multumesc pentru raspuns, acum o sa-mi pastrez vizualizarea, nu as vrea sa fac mizerie pe IP-ul meu asa de curat, atat de metalizat.
Bine spus!
Îi ador! Toți sunt speciali în felul lor. Îmi place cel mai mult de Harry și Zayn . Sunt atât de frumoșii .