| b34TdoWnLiV3 a întrebat:

Heyy TPU, incepe sa ma pasioneze rappul, de cateva saptamani in coace ascult numai rapp...Astazi am inceput sa fredonez o melodie de a lui eminem fara sa realizez si am stat un pic pe ganduri si m-am gandit cum ar fi ca eu sa fac rapp profesionist? pana acum n-am avut nici o treaba cu muzica(descurajat de faptul ca in clasa a 6-a,(eu sunt clasa a 8-a)nu am fost primit in corul clasei).Am incercat sa fac rapp astazi, dar nu stiu..pentru mine imi suna prost.Ce pot face pentru a vedea daca am ritm? Si daca imi puteti da alte sfaturi despre cum se canta rapp. Funda!love struckx

Răspuns Câştigător
| geoka23 a răspuns:

Pai sa vedem ai cont pe youtube? poate te ajut cu un negativ.Nu sunt un profesionist dar pot crea un negativ rapp sau dance si alte tipuri! si atunci vezi daca ai ritm sau nu.

5 răspunsuri:
| dracu14 a răspuns:

Mai intai invata sa scrii corect rap...

| jj95 a răspuns:

Exerseazahappy repetitia este mama invataturiihappy

| maie98 a răspuns:

Gandeste-te la un mesaj care sa transmita piesa si mai pune niste rime.
Succes.

| DauFinPreaDivin a răspuns:

Pai daca vrei sa practici rap ar trebui sa ai o voce destul de groasa de ex parazitii sau bug mafia au o voce destul de groasa

| Duucu a răspuns:

Mai întăi învață să scrii corect "RAP" și apoi să citești pe Wikipedia sau pe alte siteuri istoria despre el, căci degeaba faci clătite dacă nu știi cu ce se mănăncă. Apoi du-te la o școală de canto pentru ați îmbunătăți vocea și apoi posteaza marfa pe YouTube.