| BicolorBell;x a întrebat:

Hi alls!
Friends, as vrea sa incep sa studiez chitara, dar nu stiu de unde si cum sa incep.Imi doresc foarte mult sa fac arta, studiez actoria si vreau sa incep sa,, descopar" chitara! Cu ce ar trebui sa incep?
Ce fel de chitara sa imi iau...nu vreau o chitara electrica!
Si daca imi puteti sp cat ar costa totul...Multumesc!:*
Daca puteti, as vrea si niste adrese...mersi ink 1data!:*

4 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Poţi să'ţi iei o chitară hora reghin...este foarte bună şi nu e foarte scumpă. Îţi găseşti pănă în 1 mil jumate-2 milioane.Caută la librării sau dacă ai în oraş magazine cu instrumente. Poţi să înveţi şi acasă... uită'te pe site'ul următor.pe mine m'a ajutat:
http://www.tabulaturi.ro/

| BicolorBell;x explică:

Sunt din Bucuresti...am inteleshappy
Dar, totusi, are idee cineva cat costa o chitara>?[nu vreau electrica]. Vreau o citara simpla, voi sp cu se num,, acustica"happy. Cat costa cea mai buna? Vreau sa sp cu nu as dori sa imi iau o chitara proasta!

| another_emo_girl a răspuns:

Pai o chiatar ajunge in jur de 1-5 milioane, depinde de calitate si nu stiu ce... cel mai bine ar fi sa studiezi impreuna cu un profesor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti din bucuresti, poti gasi la magazinul muzica absolut orice doresti(nu stiu exact adresa, vezi si u p google). oricum nu trebuie inceput cu o chitara electrica, asa ca poti gasi chitari acustice(de-alea galbene si mari