anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! Am o intrebare pentru fanele JB (Justin Bieber)...

Imi spuneti si mie care au fost cele 3 (daca nu ma gresesc) prietene ale lui... spuneti plizZz numele lor si daca se poate, dati un link sa pot vedea si ceva poze cu ele.

Răspuns Câştigător
| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Caitlin Beadles.sora prietenului sau cel mai bun a fost una din iubitele lui si cu care a avut cea mai lunga relatie.inca 2 fete pe care nu le cun dar uita -te aici:http://www.youtube.com/watch?v=uaO8bvTWz6M&feature=related
si deocamdata se zvoneste ca o curteaza pe sora mi mica a lui Kim Kardashian, Kendell Jener si e posibil sa fie impreuna.nimic sigur:)

10 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Hai ca sunteti praf, unele din voi.Cum naiba sa fie cu Kim Kardashian? Nu ganditi? Aia are 29 ani si are iubit, este ilegal in primul rand sa fie cu un pusti de 16 ani. In al doilea rand, Kim a vrut sa-i puna pe buna pe Kendall Jenner si Justin dar Justin a spus nu. Selena nu a fost cu Justin.
Prietenele lui Justin, pe care toti le stiu, au fost Caitlin Beadles, Shay Misuraca si atat. Poate a mai avut alte prietene dar a tinut relatia in secret happy

| User a răspuns:

Palmela, Manuela si Manivela.

| KellyGreen a răspuns:

Draga de ce pui intrebara asta aici? Du-te la spitalu de nebuni si intreaba ca acolo sigur numai fane jb sunt.

| piktor a răspuns:

Mana dreapta a fost, este si va fi singura lui iubire

| avaalexandra a răspuns:

Caitlin Beadles Paige Hurd selena gomez

| Ciprian271 a răspuns:

Na avut prietene tu esti prietena lui!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primele iubite ale justin bieber au fost:1 chateline, 2:selena gomez, 3:a incercat sa se combine cu rihanna dra nu a reusit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jasmin din videoclipul baby fata acea din never let you go si caitlin beadles au fost norocoase si proaste ca s-au despartit de el eu nu lasi fi parasit niciodata

| Sheridan a răspuns:

Si eu sunt fana J&B :d