Lasa-l pe Justin Bieber si treci mai des la scoala, mai ales la limba romana:
-Ca sa inveti ca se scrie "v-ar" si nu "var" cu care dai pe pereti.
-Ca sa inveti si despre "si-a" si "nu-l".
-Ca mai trebuie sa inveti si faptul ca dupa virgula nu se scrie cu litera mare "tine, Nu".
Vai saracul de el, iti dai seama ce trist este la cati bani are si de aia nu mai poate el ca il uraste jumatate din populatie crezi ca lui ii pasa de lucrurile astea cand lui ii vin banii de pe spatele ascultatorilor.
Lasa-l tu pe Justin Bieber si fi mai atenta la orele de romana.
Hmm. sunt de acord cu tine.
nici eu nu sunt fana disperata a lui jb, dar are cateva melodii dragute. nu e perfect. chiar nimeni nu e perfect. niciodata nu am fost de acord cu chestia asta
Http://www.youtube.com/watch?v=Rc3jMoFJrBQ
De fapt Justin este un pedofil in varsta de 51 de ani. Ai stirea mai sus.
Buna.eu ador justin bieber:X:X.eu cred ca se simte ''nasol'', dar toate aceste sentimente le tine doar pentru el, aratand fanilor indiferenta, si cred ca el stie ca e un copil ''minune'', adica e superstar la 16 ani, totusi, e ceva, si stie ca cei care il ''huiduiesc'' si spun lucruri urate despre el, o fac doar din invidie.pa-paaa.felicitari pentru intrebare
Pai avand in vedere ca acum se plimba in cea mai smechera limuzina din lume si se balaceste cu 2 tipe bune in jaccuzi, eu zic ca se simte bine! de ce ii porti de grija lui biberon asta? are tot ce vrea si sa stii ca daca era un copil atat de sarac, n-ar fi ajuns niciodata la casele de productii la care e acum. l-ar fi tratat cu "zat!". nu cred ca asta a fost visul lui (chiar daca el afirma asta). eu zic ca nu s-a gandit vreodata ca ar putea ajunge aici. din pacate pentru el, caderea va fi foarte dureroasa. o sa o simta in curand (maxim 3 ani). toata lumea il va uita si va trece la alt super-mega-hiper-ultra star de 2 bani.
faza e ca el nu valoreaza nimic. imaginea lui valoreaza asa de mult. e doar un pion al caselor de productii.
e parerea mea si nu e o jignire la adresa fanilor lui!
mult noroc si vezi-ti de problemele vietii tale, nu ale unui pustan super-mediatizat din cealalta parte a globului! sa stii ca pe el nu-l intereseaza de tine!
Tocmai din cauza ca a fost sarac(daca chiar asa a fost) nu ar trebui sa uite de unde a plecat.Nu-si bate nimeni joc de el si chiar daca asa ar fi crede-ma ca lui nu-i pasa decat de ceea ce are el de castigat.Si are ataaatia fani.nu stiu dc ii plangi de mila ca el iti garantez ca cu banii pe care ii are in buzunar acum nu se gandeste la oamenii care dorm pe strada in frig si etc.
Sunt in totul de acord cu tine! E si el un copil ca si noi si sunt sigura ca toti fanii astia innebuniti il sufoca mult!
Da...sunt de acord cu tine.Nu sunt fana JB dar e de apreciat cum dintr-un simplu utilizator de youtube a ajuns "vedeta".
Totusi, nu imi place ca toata atentia i se urca la cap si da niste declaratii foarte stupide.De asemenea, ma enerveaza ca toata lumea ii da foarte multa atentie, o gramada de fane disperate (zici ca scopul lor in viata e sa se frece cu JB).
Chiar crezi ca lui JB ii pasa ca Xulescu din Romania i-a zis ca e retardat?
Chiar nu prezint nici 0. 000001 % interes pentru "ce simte el"!)Mi se "rupe" de el...
si SturmirCloudKeeper, stirea e veche... si falsa (drept dovada ca nici americanii nu's prea incantati de el)
Cred ca il deranjeaza foarte mult.Eu il iubesc foarte mult si e sursa mea de inspiratie. Din cauza lui ca sa zic asa m-am apucat de muzica vreau sa invat sa cant la chitara pentru ca la pian stiu. El nu a fost dintotdeauna un star.Cred ca si in scoala radeau baietii de el pentru. statura lui si ca e asa delicat.Eu il inteleg si as vrea sa il intalnesc sa ii spun ce simt. Dar nu am ocazia pentru ca in orasul in care locuiesc este un oras sarac si nu am cum sa-l vad, dar daca as avea sansa i-as spune.Eu nu cred nimic din ce se zice despre el poate ca nu e perfect dar e unul normal si e si dragut, canta frumos si are o voce frumoasa nu cred ca are voce de fata. Dar o sa i se schimbe vocea. XoXoCu drag Simona
Nu ne intereseaza pe nici unul viata lui personala.
Mie nu imi place, tie iti place, foarte bine, nu ne c***m in gusturile altora. Dar mie nu imi place ca unele fete sunt obsedate de el, ajungand sa intrebe de ID-ul lui/nr. de telefon, ca vor sa devina iubitele lui etc. Nu e nimic rau ca iti place, dar de aici si pana la obsesie in halul asta, e diferenta ca de la cer la pamant. Eu asa imi exprim dezgustul fata de aceasta obsesie: Nu il jignesc pe el, nu ai dreptul sa spui despre o persoana ca e nu stiu cum (ceva legat de comportament) decat atunci cand o cunosti din toate punctele de vedere: Mie nu mi se pare ca a ajuns "cineva", vai draga, zici ca cine stie cine e el. Nu sunt de acord cu asta. Exista in prezent cantareti de milioane de ori mai buni ca el, de care nici nu s-a auzit . Are voce si aspect de copil de 10 ani, ce e asa nemaipomenit la el, astfel incat sa fiti toate obsedate? (Ne referim la majoritatea)
Nu suntem obligati sa ne placa de el Daca iti place tie e foarte bine. Sincer nu imi pasa cum se simte, ca nu ma intereseaza de viata lui personala. Am dreptul sa imi exprim parerea despre el, despre modul cum canta, cum se prezinta. E o tara libera. Tu vrei sa insinuezi ca vai, ca era sarac, acum hai sa fim toti fani JB ca ne e mila de el. Sunt alte milioane de copii ca el, care inca sunt saraci. De ce el conteaza atat de mult? Nu va ganditi ca nu e singurul care a intampinat greutati in viata?
Ma lasati cu asta?
Oricum, faima lui e temporara, la fel cum a fost si cu altii, acum nu ii mai asculta nici d****l. Ce va pasa asa de mult? In 3 ani nici nu veti mai auzi de el, atunci va veni altul care iar o sa va dea pe spate si tot asa. Ma enervati deja.
@Simonica99. Spuneam in mesajul meu ca nimeni nu are dreptul sa ii spuna cuiva necunoscut "te urasc". Acelasi lucru si pentru "te iubesc". Cum dracului asta e sursa de inspiratie pentru atatea fete? Nu mai sunt artisti pe fata pamantului? Asta e dovada ca sunteti obsedate.
This is was so unnecessary.
Eu sunt fana Justin...stiu la ce te referi.Stiu povestea lui. Il iubesc pe Justin, dar degeaba ai zis tu tot ce ai zis aici. Nu o sa te ia in seama nimeni...adica majoritatea. Nu o sa-si schimba nimeni parerea, vor continua sa faca misto.
Si mie imi place fff multt JB...scot multe lucruri aiurea despre el stii dc?
de ciuda
selenutza00 întreabă: