E tare!
Mie imi plac melodiile Hear me now, Bitches, Dead in ditches, No. 5, Young si cel mai tare Sell your soul
Se cheama rap rock. Si mie imi place cum canta. Imi plac : bitches, everywhere i go, undead etc.
Ii ascult de mai bine de un an si nu ma satur. Decat bitches ni no. 5, ti-as recomanda niste melodii de pe al doilea album(American Tragedy). Incearca Comming Back Down, Bullet, Mother Murder, Street Dreams, My town(si S.C.A.V.A, dar doar daca poti as traduci versurile altfel nu ti-o recomand)
Mebrii trupei actuali: Da`Kurlzz(favoritul meu), Charlie Scene, Danny, Johnny 3 Tearrs,Funny Man,J-Dog...
Ma rog Danny, Charlie Scene si Da`Kurlzz imi plac la nebunie.
Si fosti mebri ai trupei au fost : Deuce si inca unul care era parca un cocalar.
Melodiile mele preferate sunt : Undead, Everywhere i go, Bitches, No.5, We are, Comin in hot, California, Medicine, Hear me now.
Mie mi-au placut inca de la prima melodie si nu e melodie de-a lor care sa nu imi placa. Preferatele mele sunt: Lion, Pigskin, Up in smoke, Believe si Hear Me Now (My black dahlia a fost prima melodie )
Ecea mai tare trupa ascl vreodata de mine o ascl din 2011 imi plk toate mel lor e cea mai tare trupa ar fi superr tare sa vina in Romania sa dea un concert ca eu sigur m-as duce
Ador trupa doar ca nu pot sa retin numele sau poreclele lor
Ador melodiile: undead,coming in hot,hear me now, young, everywhere I go xD
Nici eu..defapt eu nu retin nici ce am mancat.
Eu am inceput cu everywhere i go si apoi nu m-am mai oprit.Una dintre trupele mele preferate.