Http://www.youtube.com/......?/playlist
Muzica care il glorifiaza pe Creatorul meu.
Altă întrebare unde toți pseudo-intelectualii se chinuie să zică ceva emoționant? Aia de la avatarul tău nu e Avril Lavigne? Ce muzică bună asculți...
Nu e Avril, desteapt-o
Http://famous-wallpapers.com/wp-content/uploads/2010/12/Avril-Lavigne1.jpg
Serios?
Și "deșteapt-o" se scrie "deșteapto".
Si tie ti se pare ca ii acelasi cu poza mea? sincer... nu prins asa ceva iesi in evidenta! :-)
Sanatate la familie
@Nephilim Dar nu știu ce te face să crezi că răspunsul ți-a fost adresat ție. Din moment ce am răspuns direct la întrebare, nu e logic că mă refeream la cea care a postat întrebarea?
Buna!:)
Sunt multe vedete in Romania, care chiar au voce, de exemplu Andra, care chiar are voce minunata. Nu vreau sa dau si vedete care n-au habar de muzica...
Imi place mult muzica, sunt o gramada de gen-uri.Eu prefer rock alternativ, sau pop.
Asta e melodia mea preferata: http://www.youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw&ob=av2e
Pe langa asta, ascult si Guns and Roses, Bon Jovi, lean del rey... multe alte ( in afara de manele)
Intotdeauna mi s-a parut ca subiectul de genu: " Ce muzica asculti" eu daca iti raspund " Mah ascult numa dubstep" si imi raspunzi :" esti naspa rau" si primesc comentarii fel si fel, te judeca lumea si pentru muzica pe care o asculti.
Mie mi-ar placea sa resusec sa cant dubstep la tobe! Nu este usor pentru ca-ti trebuie viteza, dar o sa ma bag si la asa ceva
Cum ziceai şi tu..fiecare are dreptul să asculte ce vrea.Eu de exemplu nu pot numi porcăriile alea de manele "muzică"dar unora le place..Muzica e importantă pentru mine şi m-a ajutat în multe situaţii.Şi da, şi UNELE vedete din România se pot numi vedete părerea mea.
Nu toţi au dreptul să asculte ce vor, că aşa ar fi cu toţii proşti, am ajunge o naţiune şi mai depravată decât suntem.Deci oamenilor imbecili care nu-s în stare să aleagă muzica calumea, ar trebuie să le fie băgată pe gât cu forţa muzica asta. Orice aţi zice, eu cred că am dreptate, şi am dreptul să urăsc oamenii care ascultă căcaturi.
Hm,rock/metalul.(și mă rog,după sunt și melodii jazz/pop/reggae care sunt chiar ok.
cântăreți/formații? Hm,Queen,Megadeth,alice cooper,powerwolf,și mă rog,mai mulți.
Fetușii din românia nu-mi plac, sau sunt puțini (truda, altar, etc).
lumea își bate joc de tine că asculți nuștu ce pentru că genul lor idiot e diferit de al tău, și na...
Prin muzică...nuștu ce înțeleg prin ea, practic, știu doar că mă dau în vânt după.
Hm, nu știu cât de mult sens are chestia pe care am scris-o mai sus, am răspuns la fiecare întrebare de-a ta mai mult sau mai puțin.
In opinia mea muzica trebuie sa fie in primul rand live. URASC playback-ul. Daca as avea ocazia sa cant undeva playback, as prefera sa refuz asta. Muzica se traieste, este ceva ce iese din interiorul tau. Ptr mine este un mod de a ma manifesta, de a trai. Imi place sa cant si sa ascult muzica! E clar, fiecare cu gusturile lui, dar mie imi plac fusion, jazz, blues, rock alternativ ceva pop-rock...Dar mai mult decat sa ascult imi place sa cant!
Tot ce este facut cu bun gust din diferite genuri de muzica. ca preferinte poti vedea doar ceva infim din ele. urasc manelele, nu imi place house-ul si genuri tampite din ziua de astaziin care ori este numai un amalgam de sunete scoase la nimereala sau compoziti cu doua versuri si silabe repetate obsesiv care nu inseamna decat zgomot.muzica romaneasca este penibila. vdete de carton in scop comercial.sunt cateva voci foarte bune dar nu primesc compoziti care sa le puna vocea in valoare. logic si normal ca fiecare sa asculte ce muzica vrea in functie de gusturile lui.pentru mine este o stare de spirit.ma face sa ma simt bine in orice situatie atunci cand ascult di colectiile mele.la mine daca nu am muzica in casa de dimineata pana seara si adorm cu ea am impresia ca este doliu in casa. fara exagerare.acum te invit putin in playlistul meu ca sa vezi diversitatea genurilor muzicale preferate.doar o parte.am o colectie impresionanta de muzica din 60-70-80-90 si mai putin 2000 ca de atunci nu prea s-a mai facut muzica de calitate in toata lumea.te pup si sa gasesti cat mai multa muzica frumoasa pe gustul tau.
Un mic exemplu de muzica adevarata. http://www.youtube.com/watch?v=5FIHZSdFxwA
Ancuta5678 întreabă: