Este oarecum buna, la inceput suna bine insa pe parcurs, cand incepe refrenul ridica prea mult tonalitatea vocii in loc s-o lase calma si placuta.In rest nu prea am obiectii in afara faptului ca la tonalitati inalte canta versurile prea mult timp.
Da.nu.este.grasa.si.nu.e.o.melodie.urata...
Ba da. Aia care o cântă e grasă. Uite ce picioare de hipopotam are. Iar melodia e oribilă.
Are.46.de.kg
Ce legătură ai kilogramele? Are picioare de hipopotam şi burtă.
Ba.nu.o.cunosc.bine.si.e.slaba.bat.e.din.cauza.teleonului.si.avea.si.o.rochie.vaporoasa
Daca aia e grasa inseamna ca tu esti un slabanog Sigur esti!
Chiar.iti.multumesc.pentru.ca.eu.stiu.ca.fata.aia.nu.e.gras.multumesc.fata.draguta
Nu, nu sunt. Am un corp atletic şi bine proporţionat.
Poza aia e făcută când eram costumat în personajul principal din filmul the Crow. Ce-i rău în asta?
N-am de ce să fiu modest. Chiar am un corp atletic. Pentru că ştiu să am grijă de el şi fac mişcare.
Păi pe lângă aia cu picioare de porc şi burtă care cântă, eu chiar arăt bine
Aoleu.ve.certati.pt.mine? da.am.47.de.kg.sunt.grasa.da.macar.nu.sunt.retardata.ca.,bine.facutul.acela,stii.ce.dute.la.o.casa.de.copii.acolo.ai.sa.vezi.cum.aia.au.grija.de.corpul.lor.ca.sunt.slabi.CRED.CA.DE.ACOLO.ESTI.SI.TU.hai.jet.oceanic.din.intrebarea.mea.ca.m-ai.scos.din.pepeni.si.bine.sa.stii.ca.oamenii.grasi.se.afla.acolo.prin.familia.ta.nu.in.piciorusele.mele
Nu, nu eşti grasă la 47 de kg. Eu am 45 şi arăt ca o anorexică care mănâncă numai praz de 3 ori pe săptămână.
Eu am 44 Dar nu arat ca o anorexica.
Depinde şi de înălţime.
Dacă eşti o liliputană, normal că nu arăţi ca o anorexică.
Pai tu ce inaltime ai draga?
1.65 - 1.67. Nu ştiu sigur.
Multumesc.dar.nenea.ala.zice.ca.sunt.grasa
El e un hipster gay. Şi mie îmi zice că-s grasă la 45 de kg. Nu-l lua în seamă când vine vorba de cât de grasă eşti. Minte mereu. E moldovean. Şi are faţă de cal. Se înţelege.
Da.ms
uite.alt.video.cu.mine
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2g93XdRu_j8
claudiaflw întreabă: